18 maart 2014

iOS 7iOS 7.1: Alle burstmode foto’s uploaden naar fotostream

foto's logo 7 retinaVanaf iOS 7 is het mogelijk om de cameraknop ingedrukt te houden om meerdere foto’s achter elkaar te maken. Met behulp van de iPhone 5 kun je 3 foto’s per seconde maken, met de iPhone 5s zijn dat er 10 per seconde. Het geheim van deze functie zit in de foto-applicatie.

Op de iPhone 5s worden alle foto’s automatisch gegroepeerd en kiest iOS zelf de beste foto uit de reeks. Om meerdere foto’s te nemen (burstmode) volstaat het om de cameraknop ingedrukt te houden, op het scherm begint een teller te lopen die aangeeft hoeveel foto’s er zijn gemaakt. Vervolgens kun je de foto-applicatie openen om de foto’s te bekijken.

In iOS 7.1 heb je de keuze om alleen je favoriete foto’s uit de burstmode-reeks te uploaden naar je fotostream of alle foto’s in de gehele reeks. Volg hiervoor onderstaande stappen:

burstmodeupload

Open Instellingen en navigeer naar de optie ‘Foto’s en Camera’. Hierin vind je de optie ‘Upload burstfoto’s’ terug. Wanneer je deze optie inschakelt worden alle foto’s uit de burstmode-reeks geupload naar fotostream of je computer. Wanneer je deze optie uitschakelt worden alleen de favorieten in de reeks geupload.

Meer over fotostream kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!