18 maart 2014

NieuwsApple vervangt iPad 2 door iPad met Retina-scherm

ipad 4Vandaag heeft Apple een behoorlijke wijziging doorgevoerd in het iPad en iPhone aanbod, vanaf nu is de iPad 2 niet meer te koop. Al enkele jaren was deze versie van de iPad het goedkope instapmodel. Dit is nu verleden tijd en vanaf vandaag kun je via de Online Apple Store een iPad met Retina-scherm aanschaffen voor €379.

Het gaat hier om de iPad 4 (de versie voor de huidige iPad Air) met een opslag van 16GB. Je hebt de keuze uit zwart en wit en het is zelfs mogelijk om een Cellular model aan te schaffen, dan betaal je €499.

De iPad beschikt over iOS 7, een Retina scherm, A6X-processor, iSight-camera met mogelijkheid tot 1080p HD filmen en een HD FaceTime camera. Daarnaast beschikt deze iPad over een Lightning-connector, hierdoor zijn nu alle iPads voorzien van dezelfde connector.

Klik hier om onmiddellijk de iPad met Retina-scherm te bestellen

ipadretinascherm

Naast de wijziging van de iPad 2 naar iPad met Retina-scherm verkoopt Apple ook vanaf vandaag een goedkoper model van de iPhone 5c. Deze is precies hetzelfde als alle andere iPhone 5c modellen, echter heeft deze slechts 8GB opslag.

De iPhone 5c met 8GB opslag is momenteel alleen nog maar te koop in de grote landen zoals bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk. Deze variant wordt ook nog verwacht in Nederland en België, wanneer is alleen nog niet duidelijk. Hou hiervoor onze website en de koopwijzer de komende uren/dagen in de gaten.

Meer over iPad kun je hier terugvinden.Reacties


 • Michael

  18 maart 2014 om 13:36

  Dat mocht eens tijd worden, is ook belachelijk om een 3 jaar oud model te verkopen.

 • Frank

  18 maart 2014 om 13:41

  Het is jammer dat ie alleen nog maar in 16Gb te koop is, wat marketing technisch natuurlijk wel een goede zet is om iedereen toch aan de duurdere air te krijgen, maar ik moet zeggen dat deze iPad nog een prima investering is. Ik gebruik hem met veel plezier en als het koud is ga je even een kwartiertje gamen en kan je er lekker je handen aan warmen :-)

 • John

  19 maart 2014 om 10:17

  Gewoon een kwestie van veroudering, is als product nog steeds actief.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!