20 oktober 2013

iOS 7iOS 7: E-mail berichten markeren als reclame

mail logo 7 retinaUiteraard kent iOS 7 naast een geheel vernieuwde look ook een hoop extra nieuwe functies. Nieuw in de Mail applicatie is de mogelijkheid om onmiddellijk e-mails te markeren als reclame en vervolgens te verplaatsen naar de reclame folder van je iCloud account.

Op deze manier kun je vanaf nu eindelijk e-mails markeren als 'reclame' en worden deze in het vervolg gefilterd uit je inbox. Je kunt op twee manieren een e-mail markeren als reclame, volg hiervoor onderstaande procedures.

Open het e-mail bericht dat als reclame moet worden gemarkeerd. Vervolgens tap je in de navigatiebalk op het vlagje, tap hierna op de optie 'Verplaats naar reclame'. Onmiddellijk wordt het e-mail bericht verplaatst en gemarkeerd als reclame.

mailreclame

Daarnaast kun je ook vanuit het postbus-menu ook een bericht markeren als reclame. Veeg met behulp van een swipbeweging naar links over het bericht en selecteer de optie 'Meer'. Er opent een pop-up menu waarin je de optie 'Verplaats naar reclame' kunt selecteren. Onmiddellijk wordt het bericht verplaatst en gemarkeerd als reclame.

Meer over iOS 7 kun je hier terugvinden.Reacties


 • Dirk Kuijt

  20 oktober 2013 om 9:40

  Alleen voor icloud?
  Ik heb meerdere exchange email account, en kan bij allemaal “mark as junk” doen…
  :)

 • Ans

  20 oktober 2013 om 10:47

  HoiIk heb een berichtje als reclame met een vlaggetje,bewerkt mijn vraag is waar blijft het dan, want het is nu weg.

 • robert

  21 oktober 2013 om 4:15

  En wordt de afzender dan voortaan ook geblokkeerd?

 • C

  21 oktober 2013 om 9:20

  Ik ben ook erg benieuwd naar het antwoord op deze vraag: “Ans 20 oktober 2013 om 10:47 HoiIk heb een berichtje als reclame met een vlaggetje,bewerkt mijn vraag is waar blijft het dan, want het is nu weg.”

 • G.H.

  26 januari 2014 om 23:28

  Mail gemarkeerd als reclame gaat naar een apart reclame mapje met de naam… Jawel… “Reclame”. Te vinden tussen de rest van je mappen zoals “Verstuurd” en “Prullenbak”

 • Jan

  2 maart 2014 om 22:15

  Hallo,

  Hoe zet ik een, per ongeluk in “reclame” geselecteerd, emailadres terug in postvak in?

  Mvg, Jan.

 • Dimitri

  4 april 2014 om 8:21

  De map reclame is regelmatig niet te vinden wanneer ik de mail open op mijn ipad, wanneer ik een bericht naar de map reclame verplaats verdwijnt het wel uit de inkomende post maar er is geen map reclame te vinden….? Iemand een suggestie?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!