16 oktober 2013

iOS 7iOS 7: Eenvoudig verwijderde e-mails terughalen

mail logo 7 retinaDe Mail applicatie het in iOS 7 is net zoals alle andere standaard applicaties voorzien van een nieuwe look en functies. Zo kun je nu veel beter zoeken in het archief van je Mail, betere navigatie, enzovoorts. Het is je vast wel eens overkomen dat je per ongeluk een e-mail bericht heb verwijderd.

Deze kun je uiteraard terughalen door naar de prullenmand te gaan en vervolgens het bericht te verplaatsen naar de inbox. Echter kan het veel eenvoudiger dankzij een nieuwe handige functie in iOS 7.

Wanneer je een e-mail verwijderd kun je met één handeling deze actie ongedaan maken. Schud hiervoor met je iPhone, iPod Touch of iPad (mini) en onmiddellijk verschijnt er een pop-up venster. Hier kun je dan de knop 'Herstel' selecteren.

herstelmail

Hierdoor wordt het verwijderen ongedaan gemaakt en wordt deze weer opnieuw aan je postbus toegevoegd. Het schudden van je iDevice is een bekende handeling, zo kun je deze ook toepassen tijden het typen van tekst om een het typen te herstellen. Daarnaast is het zelfs mogelijk deze functie toe te passen in onze eigen appletips applicatie, test het zelf.

Meer over iOS 7 kun je hier terugvinden.Reacties


 • richard

  16 oktober 2013 om 13:10

  Over mails gesproken
  Er staan ergens op mijn iPhone mails die alleen te vinden zijn als je zoekt via spotlight. Maar daar staan ze wel vermeld, maar als je er op klikt komen ze niet in beeld.
  Zou leuk zijn als je deze data zou kunnen verwijderen. Iemand een (apple)tip

 • Jeroen Bunte

  16 oktober 2013 om 13:25

  Je kunt ook de Amerikaanse NSA bellen, die hebben waarschijnlijk ook nog wel een kopie van je email :-)

 • hoovenstat

  28 november 2013 om 11:31

  ik wil weten of je een verwijderde mail dus ook uit de prullenbak verwijderd ,of je die van bijvoorbeeld 1 jaar geleden nog kunt vinden

 • Charlie

  23 maart 2015 om 9:33

  Ik heb in mijn enthausiasme, de eerste keer dat ik mijn mail op mijn iphone kreeg al mijn persoonlijke mappen hierop verwijderd. Deze zijn toen ook online op mijn hotmail verwijderd. Is er enige manier om deze weer terug te halen? De mappen staan niet meer in de prullebak

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!