25 oktober 2014

iOS 8iOS 8: Video- en audioberichten bewaren

berichten icoon iOS

Communiceren met je vrienden, familie of kennissen via de Berichten applicatie is eenvoudiger dan ooit. Naast tekstberichten kun je sinds iOS 8 ook eenvoudig audio- en videoberichten versturen en ontvangen.

Via het microfoontje naast het tekstveld kun je een audiobericht openen en versturen, door enige momenten het camera-icoon naast het tekstveld in te drukken kun je de video-functie starten. Meer informatie hierover vind je hier terug bij de categorie 'Berichten'.

Audio- en videoberichten worden automatisch na 2 minuten verwijderd (nadat deze is beluisterd). Dit is omwille van de opslagruimte van je iDevice en privacy. Je kunt dit gedrag uitschakelen door deze tip toe te passen of er zelf handmatig voor kiezen een audio- of videobericht te bewaren.

audio-videoberichten bewaren

Zodra je een video- of audiobericht hebt ontvangen kun je met behulp van één vinger gedurende enige momenten te tappen op het bericht. Automatisch opent er een pop-up venster met verschillende opties. Kies hier voor de optie 'Bewaar' om het video- of audiobericht te bewaren.

Naast ontvangen berichten kun je ook je verzonden audio- en videoberichten bewaren, dit kun je doen door onderaan het bericht te tappen op 'Behoud'. Automatisch wordt het bericht bewaard in het gesprek en kun je ze ten alle tijden terugvinden via de optie 'Details' bovenaan het gesprek.

Meer over iOS 8 kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!