19 februari 2014

iOS iBooks: Snel bladeren door boeken

ibooks store iOS 7De iPad (mini) is een apparaat dat vele voordelen kent, eenvoudig je mails nakijken, surfen op het web of tal van andere applicaties gebruiken om het online leven eenvoudiger te maken. Naast deze functies wordt de iPad ook gebruikt als e-reader. Eenvoudig kun je alle favorieten boeken in één bibliotheek verzamelen enlezen via het superscherpe Retina-scherm van je iPad.

Wanneer je regelmatig een boek leest met behulp van je iPad zal je vast gemerkt hebben dat het 'vervelend' is om te bladeren door de pagina's. Dit kun je uiteraard doen met een swipe van rechts naar links, maar het kan nog sneller dankzij een optie waardoor je met behulp van één tap op het scherm kunt bladeren naar de volgende pagina. Volg hiervoor onderstaande stappen:

• Open 'Instellingen'
• Tap op 'iBooks'
• Schakel de optie 'Vooruit via beide kantlijnen' in.

snelblaaderen ibooks

Wanneer je nu een leest in staande positie is het mogelijk om met behulp van één tap op de rechter- of linkerkantlijn van de pagina te navigeren naar de volgende pagina in het boek. Terugbladeren kun je doen met behulp van een swipe van links naar rechts.

iBooks
iBooksCategorie: Books, Reference
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  1 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer over iBooks kun je hier terugvinden.Reacties


  • Jacques de Neef

    22 februari 2014 om 18:29

    Ten opzichte van de eReader heeft iBooks meer voordelen. Je kunt met de zoekfunctie namen, gebeurtenissen etc. even terughalen, zoeken op het web en Wikipedia. En je hebt geen extra licht nodig in het donker. De lichtsterkte van het scherm is ook goed te regelen. Ik gebruik de eReader nooit meer!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!