3 januari 2014

iPhoto 9.5: Raadpleeg je foto’s op de kaarten van Apple

iphotonew-retina-iconMet behulp van iPhoto kun je foto’s bewerken met verschillende tools waarover de applicatie beschikt. Het is de perfect basis voor de huis-tuin en keuken fotograaf om zo het beste uit je foto’s te halen. Daarnaast kun je eenvoudig al je foto’s groeperen en sorteren in albums of gebeurtenissen zodat je ze snel en eenvoudig kunt raadplegen, delen op sociale media of synchroniseren met je iPhone, iPad of iPod.

Nieuw in iPhoto 9.5 zijn uiteraard de kaarten van Apple. Zo wordt nu in alle standaard applicaties van Apple gebruik gemaakt van de nieuwe kaarten die je uiteraard ook kunt raadplegen in de kaarten applicatie. In iPhoto was al enige tijd de mogelijkheid om je foto’s op kaart te bekijken, vanaf nu kun je dit dus doen op de kaarten van Apple.

iphotokaarten1

Klik hiervoor in de navigatiekolom op ‘Plaatsen’ om zo alle foto’s te bekijken op de kaart. Wanneer er geen locatie aanwezig is, kun je deze handmatig toevoegen. Hiervoor dien je één of meerdere foto’s te selecteren en vervolgens de toetscombinatie cmd⌘ + i indrukken. Er open een nieuw menu met een grijze landkaart, hierboven heb je een zoekveld waar je de locatie kunt opzoeken en toevoegen.

iphotokaarten2

iPhoto is te downloaden in de Mac App Store, wanneer je een Mac na 1 oktober 2013 hebt aangeschaft kun je iPhoto gratis downloaden. Wanneer je iPhoto al in je bezit hebt kun je de update naar 9.5 gratis downloaden in de Mac App Store.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store

Meer over iPhoto kun je hier terugvinden.Reacties


  • JaKos

    8 januari 2014 om 11:48

    na de iPhoto update is mijn iPhoto bibliotheek nagenoeg leeg, hoe krijg ik mijn foto’s er terug in ?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!