7 december 2014

advJBL Clip: De kleine maar krachtige draadloze speaker

De JBL Clip is een lichte, compacte maar een ultra-krachtige draadloze luidspreker. JBL staat bekend om het leveren van kwaliteitsproducten, daar is de JBL Clip er zeer zeker één van. Dit kleine krachtige apparaat kan tot 5 uur non-stop gebruikt worden, zodat je overal je muziek kunt meenemen.

De JBL Clip beschikt over Bluetooth® 3.0, dit zorgt ervoor dat je vrijwel elk apparaat draadloos kunt koppelen aan de JBL Clip. Dus niet alleen je iPhone kan gekoppeld worden, maar ook je Mac, iPad, iPod, Samsung Galaxy en overige smartphones en tablets. Streaming van je playlist gaat met behulp van de ingebouwde SBC codec en A2DP functionaliteit.

Geen beschikking over bluetooth? Geen probleem, de JBL Clip beschikt ook over een 3,5 mm geïntegreerde audiokabel die je kunt koppelen aan je smartdevices om zo toch naar je muziek te luisteren. Maar waarom heet ie 'Clip', vrij eenvoudig. JBL is zo slim geweest een karabijnhaak te integreren waarmee je de JBL Clip op je kleding, riem, rugzak of tas kunt vastmaken. Altijd je handen vrij, maar toch een lekker muziekje. Bovendien is de JBL Clip klein genoeg zodat ie ook in je broekzak past.

JBLclipat

Wij zelf hebben de JBL Clip kunnen testen en zijn erg tevreden over deze kleine jongen, het geluid is helder en krachtig en is er een prachtige balans. Bovendien beschikt de JBL Clip over goede bass-prestaties die ook de iets of wat ruigere muziek ten goede komt. Verwacht natuurlijk geen wonderen, het blijft een klein apparaat. Maar hij is zeker en vast één van de betere kleine draadloze speakers. Het heldere geluid, goede volume en bassregelaar zorgen voor een optimaal geluid, waar je ook bent. Naast het afspelen van geluid kun je ook telefoongesprekken voeren. Via de geïntegreerde telefoon-knop kun je een gesprek aannemen of afsluiten, het apparaat beschikt over een ingebouwde microfoon om het gesprek te kunnen voeren.

Even wat technigsche gegevens, de JBL Clip heeft een frequentiebereik van 160 Hz – 20 kHz en beschikt over signal-to-noise Ratio van 80 dB. De batterij (Lithium-ion polymer 3.7V, 600mAh) gaat uit eigen ervaringen non-stop ongeveer 4 uur en 40 minuten mee.

De JBL Clip is het ideaal cadeau voor de feestdagen en is te koop vanaf € 49. Naast de kleuren zwart en wit is de JBL Clip ook te koop in de kleuren rood, blauw en paars. Klik hier om onmiddellijk een JBL Clip aan te schaffen.

In samenwerking met allesvoorapple.nl, mogen wij 3 zwarte JBL Clips verloten onder onze bezoekers. Vul voor vrijdag (12/12/14) 10:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers dienen de (mobiele) website te raadplegen voor het wedstrijdformulier. Uit alle inzendingen worden drie willekeurige deelnemers geselecteerd, deze ontvangen persoonlijk bericht. Na afloop ontvangen alle deelnemers eenmalig een mailing van allesvoorapple.

De actie is helaas afgelopen, proficiat aan de winnaars Gerrit van der Stelt, Tim West en Sandra Schuurs.Reacties


 • Serena

  7 december 2014 om 10:15

  Leuke actie!!!

 • Laurens

  7 december 2014 om 10:34

  Het feit dat je hem op kunt hangen aan de clip, lijkt mij wel handig.
  Bedankt voor de review, het is van te voren altijd een lastige keuze, zo’n speaker. Je moet anders toch maar gewoon afwachten hoe mooi het geluid is, zeker als je net zoals ik van de wat ruigere muziek houdt :-)

 • Martijn

  7 december 2014 om 13:14

  Leuke actie…. Stoer speakertje..

 • Paula

  7 december 2014 om 15:04

  Mooi geluid, handig, stoer en compact design en draadloos.
  Volgens mij alles waar ik naar op zoek was qua speaker/handsfree set

 • Max

  7 december 2014 om 17:51

  JBL heeft altijd een goede geluidskwaliteit! Vet dat er ook een bassregelaar op zit :)

 • Annie

  7 december 2014 om 22:29

  Leuke actie, ziet er blitz uit

 • Maurice

  7 december 2014 om 22:30

  Nou Max, Dat dacht ik ook dat JBL altijd goede geluidskwalitiet had.. Maar mijn JBL oordoppen zijn toch mooi wel ruk.
  Totaal niet representatief voor oordoppen van €50,-
  Maar ja.. Ik had freebies.. Toen waren ze nog maar €25,-

 • Steveline

  8 december 2014 om 8:10

  Wat een gaaf speakertje, topactie!

 • Frank

  8 december 2014 om 11:10

  Top actie naast de geweldige tips! Dank daarvoor!

 • Rob van Staveren

  8 december 2014 om 14:24

  Super actie mooie speaker en zeer informatief stuk over een gaaf speakertje

 • Wim

  8 december 2014 om 15:32

  Leuke actie weer, mooi kerstcadeau ;-)

 • Erwin

  8 december 2014 om 18:42

  Leuk voor kerst inderdaad.

 • Jean Sluijzer

  9 december 2014 om 14:59

  Heel mooi zou een leuke verrassing zijn voor mijn ,an die juist 65 is geworden

 • Lilian

  10 december 2014 om 16:53

  Geweldige actie! Ik heb 4 jaar geleden een JBL speaker gekocht voor mijn iPod. Helaas werkt hij minder goed met de iPhone 5 aansluiting :-(

  Een verloopstekkertje kan wel, maar hij staat niet stabiel en daarnaast is het geluid daarmee toch een stuk minder helaas.

  Deze actie komt als geroepen :D

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!