6 december 2014

Leapp marktleider refurbished Apple producten

Sinds 2011 kun je bij Leapp terecht voor een refurbished Mac. Een uitkomst voor mensen die een Mac willen kopen maar niet het budget hebben om de laatste nieuwe modellen aan te schaffen. Apple gebruiker zijn is nu eenmaal een dure hobby, daar weten wij zelf alles van.

Bij Leapp kun je een refurbished Mac kopen met de voordelen van een nieuwe Mac, zo krijg je bijvoorbeeld 1 jaar garantie. Iets wat je zeker niet krijgt als je een tweedehands Mac op bijvoorbeeld Marktplaats koopt.

Dat er behoefte is aan betaalbare refurbished Mac’s blijkt. Leapp is door het FD (Financiële dagblad) uitgeroepen tot de 4e snelste groeier van Nederland en sterkst groeiende e-commerce speler in de prestigieuze FD Gazellen lijst. Hierdoor is Leap de marktleider in verkoop van refurbished Apple producten.

Schermafbeelding 2014-12-05 om 18.47.21

Als je een refurbished Mac wilt aanschaffen dan kun je terecht op de Leapp website of in de 6 Leapp Stores, vestigingen in Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. In het eerste kwartaal van 2015 zal een nieuwe vestiging worden geopend in Rotterdam. Maar ook voor de Belgische bezoekers van appletips is er goed nieuws, in het eerste kwartaal van 2015 zal de eerste Belgische Leapp store worden geopend. Ook Duitsland wordt niet vergeten leapp.de zal in dezelfde periode online gaan.

Onze tip! Ben je op zoek naar andere Mac, maar is je budget beperkt check dan eerst eens het assortiment van Leapp!

Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.