31 augustus 2015

Kleine handige tips voor WhatsApp (#1)

Whatsapp icoon voor iOS en Android

WhatsApp staat er niet echt om bekend om snel updates uit te brengen, echter wanneer ze er eentje uitbrengen dan bevat deze vaak enkele kleine of grote wijzigingen. Versie 2.12.5 van WhatsApp is zo’n update en heeft enkele handige opties toegevoegd.

Sommige hebben we al eerder besproken zoals berichten markeren als ongelezen, meldingsgeluid aanpassen, WhatsApp Web of het data gebruik voor WhatsApp Call beperken, deze tips vind je hier terug op appletips. Hieronder lees je enkele andere kleine wijzigingen die sinds WhatsApp 2.12.5 actief zijn.

Delen vanuit Contacten en Kaarten

De deelfunctie voor WhatsApp heeft zich uitgebreid, voorheen alleen beschikbaar in Safari en Foto’s, maar nu ook in de applicatie: Contacten en Kaarten. Tik op de deelknop en selecteer WhatsApp om gelijk een contactkaart te delen of een locatie op de Kaart. Zie je geen WhatsApp? Tik dan op 'Meer' en vink 'WhatsApp' aan.

Whatsapp delen

Reservekopie inclusief video’s

Vanaf nu is het mogelijk om je verstuurde en ontvangen video’s te bewaren in je WhatsApp reservekopie, dit is handig wanneer je de applicatie opnieuw moet installeren of wanneer je een nieuwe telefoon hebt. Naast de chatgeschiedenis en andere media kun je er nu dus voor kiezen om wel of geen video’s toe te voegen. Ga naar WhatsApp ▸ Instellingen ▸ Chats en gesprekken ▸ Reservekopie ▸ Schakel de optie 'Inclusief video’s' in of uit.

WhatsApp Messenger
WhatsApp MessengerCategorie: Social Networking, Utilities
Ontwikkelaar: WhatsApp Inc.
iPhone  4+  143 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


  • Daniël uit Rotterdam

    1 september 2015 om 20:55

    Mijn vriendin kan ringtones toevoegen en gebruiken op haar Android, mis ik wel een beetje op iOS…

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!