30 juli 2013

Mail: Ongewenste reclame automatisch na een bepaalde tijd verwijderen

mail iconIn de standaard Mail applicatie van Apple is er ook een optie toegevoegd om spam en nutteloze e-mailberichten te filteren. Deze optie heet 'Ongewenste reclame' en kun je benaderen vanuit de navigatiekolom in de Mail applicatie. Hier zal je merken dat verschillende berichten kunnen worden gefilterd op basis van spam.

In de voorkeuren van Mail kun je de instellingen van Reclame inschakelen en aanpassen naar je persoonlijke wensen. Zo kun je ervoor kiezen om e-mails van je contacten niet te laten markeren als reclame en verschillende regels toepassen op reclame. Echter missen we hier één optie en dat is de mogelijkheid om automatisch de reclame te laten verwijderen. Dit is echter wel mogelijk, doorloop hiervoor de onderstaande stappen:

• Open de Mail applicatie
• Navigeer naar Mail ▸ Voorkeuren
• Selecteer het tabblad 'Accounts'

reclame

Navigeer hier naar je e-mail account en open het tabblad 'postbusinstellingen'. Hier kun je bij de sectie 'Reclame' de tijdsduur aanpassen met behulp van de optie: 'Verwijder ongewenste reclame'. Je kunt kiezen voor één dag, één week, één maand of nooit. Daarnaast kan de reclame ook automatisch verwijderd worden bij het afsluiten van de Mail applicatie. Deze optie dien je voor ieder mail account apart te activeren en in te stellen.

Meer over Mail kun je hier terugvinden.Reacties


  • Tineke Hollenberg

    31 augustus 2014 om 17:15

    ik heb een aantal ongewenste mails in mijn map ongewenste reclame. in de accounts heb ik zowel bij prullenbak als bij ongewenste reclame ingevuld dat ze bij afsluiten van de mail verwijderd moeten worden. Ze blijven echter terugkomen. Ik gebruik voor het afsluiten dus echt: stop mail.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!