2 februari 2010

MousePath: Breng je muis bewegingen in kaart

Ooit jezelf afgevraagd welke bewegingen je muis allemaal maakt op je scherm? Mousepath is een Java applicatie gemaakt door Anatoly Zenkov die deze nieuwsgierigheid in kaart brengt. De applicatie slaat al je muis bewegingen op en maakt hier een grafische weergave van.

MousePatch is een hele eenvoudige applicatie, wanneer je je muis beweegt worden de bewegingen in de vorm van lijnen getekend op een canvas. Nadat de applicatie is gedownload en uitgepakt start je het mousepath.jar bestand door erop te dubbelklikken. Op het witte scherm wat nu verschijnt zie direct je muis bewegingen vanaf dat moment.

Eenmaal opgestart kan je het MousePath venster minimaliseren, de applicatie hoeft namelijk niet open te staan om de muis bewegingen te kunnen registreren. Door op het java icoon in de dock te klikken open je opnieuw het venster en heb je de beschikking over de volgende opties:

S - De muis bewegingen opslaan als TIFF afbeelding, deze wordt in dezelfde map opgeslagen als waaruit de applicatie is opgestart.

R - Met deze toets herstart je registratie van je muis bewegingen en begin je met een nieuw canvas.

D - Als je muis niet beweegt dan wordt dit aangegeven met een cirkel, je kan de 'pauze' weergave met deze toets uitschakelen.

Doordat MousePath in Java is geschreven en niet een specifieke Mac applicatie is gebruikt het veel resources van je Mac.

MousePath is Freeware en ontwikkeld door: Anatoly Zenkov

Downloaden: [download is niet meer beschikbaar]Reacties


  • H@rm

    2 februari 2010 om 23:18

    art-on-the-fly ; )

  • JiK

    3 februari 2010 om 20:26

    Ik voorspel een nieuwe rage aan “Magic/Mighty Art” xD

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!