14 september 2011

Myinfo en iForgot

Tegenwoordig is er op de apple.com website een pagina terug te vinden waarop je al je persoonlijke informatie kunt controleren en eventueel aanpassen. Naast je standaard naam, adres en woonplaats gegevens, kun je hier ook aangeven wat het standaard verzendadres is voor de producten die je koopt via de applestore.

Een andere mogelijkheid is het aan- of afmelden voor de Apple commerciële nieuwsbrieven. Tevens kun je aangeven op welke manier dat Apple contact met je kan opnemen wanneer een support ticket is aangemaakt.

Je kuntop de myinfo website inloggen met je standaard Apple ID, dit is de gebruikersnaam en wachtwoord die je ook gebruikt voor het aankopen van producten uit de iTunes en online Apple store.

De myinfo webpagina is terug te vinden op:

http://myinfo.apple.com

Wanneer je het wachtwoord van je Apple ID kwijt bent, dan kun je deze opvragen doormiddel van de iForgot pagina. Na het invullen van je Apple ID gebruikersnaam krijg je automatisch het wachtwoord toegestuurd.

iForgot vind je terug op:

https://iforgot.apple.com

• Geupdate artikelReacties


 • Arie van Boxel

  14 september 2011 om 10:51

  Een soortgelijke url is https://supportprofile.apple.com/
  Hier kun je, naast je persoonlijke gegevens, ook al je aangekochte apparatuur beheren en eventueel het onderhoud logboek bekijken.

 • Pim939

  14 september 2011 om 18:49

  Ook kun je er makkelijk bonetjes terugvinden van produckten die je bij Apple.com hebt besteld.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!