25 november 2012

Ontwerp je eigen glazen backcover of case voor de iPhone (Doe mee en win!)

Voor de iPhone zijn er verschillende leuke, stevige en unieke cases op de markt. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een case van. Helaas zijn veel van deze cases niet uniek en bestaan er meerdere van dit soort. Daarom komen steeds meer fabrikanten en webshops met de mogelijkheid om je eigen case te ontwerpen.

Gocustomized.com maakt het nog net iets unieker. Deze maken het mogelijk om je persoonlijke glazen achterkant (BackCover) te ontwerpen voor de iPhone 4(S). De glazen achterkant van een iPhone 4 of 4S kun je bij gocustomized volledige zelf ontwerpen, bijvoorbeeld voorzien van kleur, foto of logo. De BackCover vervangt de volledige originele achterkant van je iPhone en ziet er net zo glanzend uit als het origineel.

Het voordeel hiervan is dat het niet op een sticker of case gaat en hierdoor blijft het strakke design van je iPhone behouden. Bij de BackCover wordt er een complete set geleverd, waardoor je makkelijk zelf de BackCover kunt installeren.

Mocht je niet zeker weten hoe je de achterkant van je iPhone vervangt kun je via de website van gocustomized stap voor stap de handleiding volgen. Deze kun je hier raadplegen. De BackCover is stevig en is van goede kwaliteit, de afbeelding is haarscherp en goed verwerkt in het glas. Gocustomized is de enige webshop in de Benelux die deze vorm van aanbiedt. Voor slechts €34,95 kun je een unieke persoonlijke glazen back-cover bestellen.

Persoonlijke iPhone Case

Wanneer je liever je iPhone niet uit elklaar wilt halen kun je ook via gocustomized een persoonlijke case ontwerpen voor je iPhone 4, 4S en 5. Voor slechts €14,95 heb je een leuke, stevige unieke case. Net zoals bij de BackCover kun je deze volledig zelf aanpassen met je eigen afbeelding en tekst. Een klein minpuntje vinden wij dat de rand van de case niet word bewerkt met de afbeelding. Je dient een keuze uit te maken uit een transparante, witte of zwarte basis case.

Een BackCover of Case ontwerpen

Eenvoudig kun je je eigen case samen stellen, via de speciale ontwerpmodule kun je een afbeelding uploaden of een keuze maken uit de verschillende standaard patronen. Naast een afbeelding kun je ook tekst toevoegen aan de case. Geef aan om welke iPhone het gaat en welke case je uiteindelijk wilt ontwerpen. Het proces is vrij eenvoudig en alle stappen spreken voorzich, wanneer je klaar bent met ontwerpen kun je de case bestellen en binnen de 7 werkdagen mag je deze in je brievenbus verwachten.

In samenwerking met Gocustomized.com mogen wij 2 BackCovers voor de iPhone 4(S) en 3 iPhone 5 cases weggeven, uiteraard bepaal jij zelf hoe jou gewonnen case eruit zal zien. Vul voor vrijdag 0:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers kunnen de knop ‘Doe mee’ gebruiken om deel te nemen en maken automatisch kans op de BackCover voor de iPhone 4(S). Na beëindiging van de actie zul je eenmalig een mailing ontvangen van Gocustomized. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.Reacties


 • Lou

  25 november 2012 om 10:11

  Gaaf! Maar ik neem aan dat je wel de garantie kwijt bent!

 • Henk

  25 november 2012 om 11:08

  Nooit gehoord van iets zorgvuldig bewaren en in oude staat terug brengen?.

 • mertyboy

  25 november 2012 om 12:02

  Sorry, ik doe niet mee

 • Marc Blokvoort

  25 november 2012 om 16:43

  Wauw, garantie niet kwijt hoor. Als je problemen met je iPhone krijgt kun je gewoon je originele achterkant erin zetten namelijk.

 • Sjoerd

  26 november 2012 om 14:00

  Gave actie!

 • Freek

  26 november 2012 om 16:53

  Doe graag mee glas van de lens (camera is er bij mij uitgevallen en zo mooie nieuwe backcover komt dus goed van pas!)

 • Erwin

  28 november 2012 om 21:40

  Je garantie ben je ALTIJD kwijt als je de achterkant er af haalt.dan mag je hem noch zo goed er op zetten als je wil..garantie is kwijt.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!