20 maart 2015

PhotoBulk: Een watermerk toevoegen aan foto’s

Een watermerk toevoegen aan je foto kan in sommige gevallen noodzakelijk zijn. Je hebt enkele prachtige foto’s gemaakt en wil deze graag delen op internet. Deel je ze via Facebook, Instagram of andere diensten dan geef je ook vaak de rechten weg.

Om het toch een beetje van jezelf te houden kun je er je naam, website of iets anders in foto 'plakken' met behulp van een watermerk.

Er zijn verschillende mogelijkheden om dat te doen. Met wat knip en plak werk in Voorvertoning, maar het kan met verschillende applicaties. Één van de betere applicaties hiervoor is PhotoBulk, zeker wanneer je snel meerdere foto’s wilt voorzien van een watermerk.

photobulk-watermerk

Download de applicatie in de Mac App Store en open deze, sleep vervolgens alle foto’s die je wilt voorzien van een watermerk in de applicatie (op de pijl). Klik op 'Watermark' en kies voor de gewenste uitvoering, zo kun je tekst toevoegen, maar ook een afbeelding of script. Kies de gewenste weergaveopties en in het kader kun je de locatie bepalen van het watermerk. Klik op start om alle afbeeldingen te voorzien van het watermerk.

Naast het toevoegen van het watermerk kun je via de PhotoBulk applicaties ook de grootte van de afbeeldingen in één keer aanpassen, de afbeelding optimaliseren en hernoemen.

PhotoBulk: Watermark, Resize, Optimize and Rename
PhotoBulk: Watermark, Resize, Optimize and RenameCategorie: Photography, Productivity
Ontwikkelaar: ELTIMA LLC
Mac OS X  4+  3 MB DOWNLOAD  € 21.99

Op moment van schrijven is de PhotoBulk applicatie tijdelijk afgeprijsd in de Mac App Store.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!