28 februari 2015

plugNlock: Bescherm je iPhone tegen dieven, verliezen of vallen

Tegenwoordig worden er ontzettend veel smartphones, waaronder de iPhone, gestolen. Vooral op drukke plaatsen zoals in het uitgaansleven en op festivals. Een smartphone is kostbaar, onmisbaar en bevat bovendien een hoop persoonlijke gegevens.

Met plugNlock kun je een smartphone altijd in je directe omgeving houden. De kleine gadget zorgt ervoor dat je een iPhone of andere smartphone kunt koppelen aan een koord, riem of andere zaken. Het is een universeel systeem, door een klein staafje in de hoofdtelefoon aansluiting te steken kun je een stevige koppeling maken.

Het rubber element in het staafje is het component dat de plugNlock in het apparaat houdt. Het rubber wordt vervormd in de hoofdtelefoon aansluiting zodra de plug aangeschroefd wordt. Vervolgens zit de plugNlock stevig vast zodat je er maar liefst 3,2kg aan kunt hangen. Zodra de plugNlock losgeschroefd wordt, keert deze terug in zijn oorspronkelijke staat.

plugnlock_exploded_view

Het klinkt misschien eng zo’n staafje in je telefoon bevestigen, maar er kan geen schade aangericht worden. De makers hebben veel aandacht besteed aan het systeem zodat het geen schade aanricht, bijzonder veilig is en moeilijke omstandigheden, zoals vallen uit de hand kan doorstaan.

Onze bevindingen

Wij zelf hebben uiteraard de plugNlock getest, het is 'eng' zo’n staafje in je hoofdaansluiting te steken en vervolgens 'stevig' aan te draaien. We hebben enkele dagen onze iPhone aan een keycord (koord) gehangen om te kijken of de plugNlock stevig op zijn plaats blijft zitten. Deze test heeft hij goed doorstaan, je iPhone kan naar hartenlust de zwaartekracht rondom je nek trotseren.

plugNlock

We moeten wel toegeven dat je de plugNlock niet dagelijks gaat gebruiken, maar ga je vaak uit of naar drukke plaatsen zoals een festival dan is het zeker en vast een aanrader. Op deze manier kun je jouw smartphone vergrendelen aan bijvoorbeeld je broek zodat deze niet gestolen kan worden of niet niet kan vallen of verliezen. Daarnaast is het ook ideaal om te gebruiken op vakantie ter bescherming van je kostbare smartphone.

Meer informatie over de plugNlock vind je terug op de website van de Nederlandse Distributeur DigiTrading, hier kun je hem (ook als consument) gelijk aanschaffen.Reacties


 • jeroen

  28 februari 2015 om 20:08

  Belachelijke prijs voor zo’n gadget….

 • rvm

  2 maart 2015 om 11:58

  een flinke ruk is al gauw meer dan 3 kg, en je kunt niet meer met je oortelefoon luisteren

 • Ayden

  3 maart 2015 om 0:42

  Ik zit er serieus over te denken om te bestellen. Vriend van me laatst gezakkenrolt in A’dam. Met dit apparaatje had ie wel gevoeld dat ze aan z’n tel zaten denk ik. Ikzelf ben nogal clumsy, mijn tel al vaker laten kletteren bij graaien uit m’n pocket. Zonde van de beschadigingen. Zekers nu ik de 6 heb… ☺ dingetje is duur genoeg om zuinig op te zijn.

 • Frankie

  3 maart 2015 om 12:30

  Net eentje besteld, wel prijzig maar niet zo prijzig als een nieuwe iPhone.
  Bij foto’s maken in de buurt van water of op de ski’s is een zekeringsbandje wel fijn, ook bij festivals…

 • Aart Kiviet

  3 maart 2015 om 16:49

  Zojuist de plugNlock ontvangen en bevestigd, zit stevig en lijkt me zeker handig.
  De prijs is toch geen probleem, als je een iPhone kan betalen? Je hangt hem rond je nek in je overhemd of zo en is veiliger dan in je broekzak.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!