1 maart 2009

Polarclock voor Mac, Dashboard en iPhone

polarclock

Screensavers zijn er in alle soorten en maten te verkrijgen op het internet. Maar echt mooie en stijlvolle screensavers zijn er niet zoveel. Hoewel smaken verschillen is Polarclock een hele bijzondere en naar mijn mening een hele mooie design screensaver die het verdient om eens uitgeprobeerd te worden.

De Polarclock van Pixelbreaker is een gratis screensaver die een klok in kleurige grafische weergave laat zien. De screensaver kan naar eigen smaak worden aangepast. Zo kunnen de Fonts, kleuren, uitlijning en curves worden gewijzigd in de voorkeuren van de screensaver. Voor de tekstlabels wordt ondersteuning geboden in 28 verschillende talen.

Flash demo:

[kml_flashembed movie="http://blog.pixelbreaker.com/wp-content/flash/polarclock3/PolarClock3.swf" height="333" width="500" /]

Polarclock is beschikbaar voor OS X Leopard 10.5 en is gemaakt in Adobe Flash CS3, Flex Builder en ActionScript 3.0. Voor de echte liefhebbers is er ook een Dashboard widget en iPhone versie beschikbaar.

Meer informatie:
http://blog.pixelbreaker.com/polarclock/

De iPhone versie kan je terugvinden in de iTunes App StoreReacties


  • Génicus

    1 maart 2009 om 11:44

    Het spijtige is dat hij een Flash engine heeft waardoor het er processorintensief is, en mijn MacBook zijn ventilatoren de lucht in gaan als deze screensaver start…

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!