13 juli 2015

iPhone 6 oorspeaker repareren

De iPhone 6 oorspeaker repareren is een gemakkelijke reparatie waar je ongeveer 10 minuten mee bezig bent. Het is erg vervelend als je tijdens het bellen slechts of niks kan horen. Met een nieuwe oorspeaker is dit probleem verleden tijd. Je kunt weer telefoongesprekken voeren zoals je dit altijd gewend was.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Tijdens de reparatie is het erg belangrijk om altijd te kiezen voor iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit, zo weet je zeker dat de kwaliteit goed is. Daarnaast adviseren we altijd om gebruik te maken van goed gereedschap en daarnaast een magnetische schroefmat om het overzicht te houden.


iPhone 6 oorspeaker repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer iPhone 6 reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer iPhone 6 reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


 • Nevik

  5 oktober 2015 om 9:55

  Ik heb de scherm van mijn iphone 6 vervangen en sindsdien werkt mijn oorspeaker nier meer. Ik heb geprobeerd om alles opnieuw te bevestigen, de iphone te herstellen en tot slot een nieuwe speaker gekocht, maar tevergeefs.

  Waar kan het nog aan liggen?

  Mvg,

  Nevik

Een reactie toevoegen: