19 augustus 2017

iPhone SE dock connector repareren

Is de dock connector van je iPhone SE defect en wil je deze zelf gaan vervangen? Het opladen van de iPhone is de belangrijkste functie van de dock connector, daarnaast heeft de dock connector nog meer functies zoals de microfoon (voor het bellen met een gesprekspartner) en de antenne voor het GSM bereik. Met behulp van deze speciale reparatie handleiding laten je via een video precies zien hoe je dit zelf kunt oplossen! Het vervangen van de dock connector is een redelijk makkelijke reparatie en zal ongeveer 15 minuten duren.

Belangrijk tijdens de reparatie

Tijdens het vervangen van de iPhone SE dock connector (oplaad connector) is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van iPhone SE onderdelen van zeer hoge kwaliteit. Zo weet je zeker dat het onderdeel van dezelfde kwaliteit is dan dat je bent gewend. Veel beginnende reparateurs gebruiken een magnetische schroefmat om tijdens de reparatie goed overzicht te kunnen houden tijdens het repareren.

Nu je de video hebt bekeken van het vervangen van de iPhone SE dock connector weet je precies hoe je dit zelf kunt vervangen. Wanneer je nog meer reparatie video's wilt bekijken kan je dit bekijken op het reparatie overzicht op de Appletips website »

 


iPhone SE dock connector repareren

Moeilijkheidsgraad Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!