20 mei 2015

advRepareer zelf voordelig je iPad/iPhone met onderdelen van PhoneGigant.nl

De iPad zag in 2010 het levenslicht en is inmiddels niet meer weg te denken uit ons leven. Tegenwoordig beschikt meer dan de helft van de Nederlanders over een tablet en kunnen we praktisch niet meer zonder.

Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en als jouw kostbare, vrijwel onmisbare, iPad het heeft begeven, is het goed om te weten dat je deze ook zelf kunt repareren zonder dat je daarvoor een techneut moet zijn.

Een nieuwe iPad kost al snel een paar honderd euro en wanneer je een specialist inschakelt, betaal je daar vaak de hoofdprijs voor zowel de onderdelen als ook de daadwerkelijke reparatie terwijl je de benodigde onderdelen heel makkelijk en voor de laagste prijs zelf online kunt aanschaffen bij PhoneGigant.nl.

Bij PhoneGigant.nl kun je terecht voor gigantisch veel onderdelen en accessoires voor smartphones en tablets van onder andere Apple en Samsung. PhoneGigant.nl kenmerkt zich door een groot assortiment, de laagste prijs garantie, een supersnelle levering en een goede klantenservice.

1280-iPad Opening Tool-2Op de site navigeer je eenvoudig naar de categorie van de voor jouw model benodigde iPad onderdelen waar je tegelijkertijd het noodzakelijke gereedschap kunt selecteren. Bij PhoneGigant.nl ben je eveneens aan het juiste adres voor de voordeligste iPhone Onderdelen of het nu gaat om een iPhone 6 scherm of iPhone 5 batterij. Daarnaast vind je er ter ondersteuning verschillende tutorials die ook kunnen worden bekeken op het speciale YouTube kanaal. In de reparatiefilmpjes wordt stap voor stap uitgelegd hoe te werk te gaan.

Voorkomen is echter nog altijd beter dan genezen. Wil je verhinderen dat je je iPad of iPhone (nogmaals) moet repareren? Met de juiste screen protector en beschermhoes is jouw toestel optimaal beschermd. Dus ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kek iPhone 6 hoesje dan word je op je wenken bediend door PhoneGigant.nl en kun je een keuze maken uit het brede assortiment dat binnenkort bovendien nog eens zal worden uitgebreid met accessoires en onderdelen voor met name HTC, LG, Sony, Huawei en Nokia.

Zelfs als je even niet bezig wilt zijn met je smartphone of tablet kun je je hart ophalen bij PhoneGigant en meedoen aan de uitdagende pompoenenactie. Teel de meest gigantische pompoen en win het gewicht in Euro’s!

Phonegigant iPhone onderdelen


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!