19 oktober 2016

NieuwsApple nodigt pers uit voor een speciaal event op 27 oktober (incl. wallpapers)

Pink red apple logo

Apple heeft zojuist de pers uitgenodigd voor een speciale bijeenkomst op 27 oktober aanstaande. Dit event zal plaatsvinden in Cupertino bij Apple zelf, dit om 19.00 uur Nederlandse tijd. Naar alle waarschijnlijkheid wordt dan de volgende generatie MacBook Pro voorgesteld en een update aangekondigd voor de MacBook Air, heel misschien kunnen we ook een nieuwe iMac verwachten.

Net zoals voorgaande keynotes zal het volledige event live te volgen zijn op de iPhone, iPad, iPod en desktop via deze pagina en via de speciale event app op de Apple TV.

Ieder keer weer krijgt het event een speciale naam, ditmaal is dat: "Hello Again". Dit duidt waarschijnlijk op nieuwe Macs, de slogan werd namelijk al eens eerder gebruikt toen er nieuwe Macs werden aangekondigd.

Speciaal event MacBook Pro op 27 oktober

De nieuwe MacBook Pro die volgens de laatste geruchten zal een speciale oled-balk krijgen. De balk zou de functietoetsen bovenaan het toetsenbord moeten gaan vervangen. Verder zal de Pro dunner zijn, beschikbaar komen in de nieuwe kleuren en verschillende usb-c aansluitingen bevatten. Klik hier voor meer informatie.

hello again

Kom in de stemming voor het Apple event op 27 oktober met deze 'Hello Again' Wallpaper voor iPhone, iPad, iPod Touch, Apple Watch en Mac (klik hier).

Naast de aankondiging van nieuwe Macs kunnen we volgende ook iOS 10.1 met ondersteuning voor portretmodus voor de iPhone 7 Plus verwachten. Ook zal macOS Sierra 10.12.1, tvOS 10.0.1 en watchOS 3.1 beschikbaar komen. Waarschijnlijk worden de software-updates 25 oktober uitgerold of op 27 oktober.

Lees ook: MacBook concept toont de mogelijkheden van een OLED-balkReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!