19 oktober 2016

NieuwsCompleet vernieuwd: Alle folders binnen handbereik met de Reclamefolder app

reclamefolder app icoon

Steeds meer consumenten plakken de ‘Neen geen reclame-sticker’ op de brievenbus en schakelen massaal over op de digitale variant voor de iPhone, iPad, tablets en smartphones. Dat is uiteraard goed nieuws voor het milieu, maar ook voor de consument.

Steeds meer winkelketens schakelen over op een online webshop en hier kunnen wij als consument ook van profiteren. Gelukkig kun je snel een eenvoudig alle aanbiedingen en folders snel bekijken via de bekende reclamefolder app. Deze is bovendien voorzien van een grote update waarbij de interface op de shop is gegaan, zo is het nog eenvoudiger om aanbiedingen te bekijken en te bewaren.

Nieuw in de Reclamefolder app

• Sneller favoriete pagina's bekijken: Je kunt makkelijk switchen tussen folders, kortingsbonnen, klantenkaarten of jouw boodschappenlijstjes (Lijstjes).
• Snel en eenvoudig nieuwe folders, favoriete folders en winkels bekijken.
• Ook kun je aanbiedingen beter bekijken, bewaren én delen: Klik op de aanbieding die oplicht om deze nog beter te bekijken. Je kunt de aanbieding in ‘Lijstjes’ opslaan en gelijk kopen als deze online beschikbaar is.
• Lijstjes: Hier staan al jouw opgeslagen aanbiedingen bij elkaar. Je kunt net zo veel boodschappenlijstjes maken als je wilt.
• Via ‘korting’ krijg je toegang tot kortingsbonnen en kun je bovendien je eigen klantenkaarten opslaan.

Reclamefolder applicatie

Naast nieuwe snelle opties is de interface van de Reclamefolder app geheel op de schop gegaan. Deze ziet er een weer een stukje strakker en frisser uit. Ook de folder viewer (geopende folder) heeft een aanpassing gekregen waardoor je nog sneller kunt bladeren doorheen de folder en aanbiedingen opslaan (tik op de aanbieding).

Reclamefolder
ReclamefolderCategorie: Shopping, Lifestyle
Ontwikkelaar: Online Retail Service BV
iPad & iPhone  4+  49 MB DOWNLOAD GRATIS

Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!