1 juni 2016

iFunGelekte foto’s tonen nieuwe MacBook Pro met OLED-balk

Macbook 12-inch

Eerder werden er al geruchten gemeld dat Apple in de toekomstige MacBook Pro's de functietoetsen bovenin het toetsenbord wilt vervangen door een OLED-balk. De balk zal naar alle waarschijnlijkheid functioneren als bedieningspaneel (zoals in iOS) en misschien wel enkele zaken uit de menubalk vervangen.

De functietoetsen zullen dan verhuizen naar deze balk om snel het volume of helderheid aan te passen, ook zal in de OLED-balk Touch ID verwerkt worden zodat je jouw MacBook kunt beveiligen met een vingerafdruk. De geruchten lijken waar te zijn want een anonieme bron heeft aan Cult Of Mac enkele bewijsstukken aangeleverd.

macbook pro toont OLED-balk

Foto's van MacBook Pro tonen OLED-balk, USB-C en meer

De foto's zouden afkomstig zijn van een Chinese onderdelen leverancier en tonen vermoedelijk een 13-inch MacBook Pro met boven het toetsenbord een lege ruimte. Dit zou kunnen dienen voor de OLED-balk met Touch ID.

macbook pro toont OLED-balk en USB-C

Verder tonen de foto's ook de zijkanten van de MacBook, hier valt onmiddellijk op dat een hoop poorten ontbreken zoals een SD-sleuf, Thunderbolt, HDMI en de MagSafe-poort. Deze hebben plaatsgemaakt voor vier USB-C poorten en een koptelefoonpoort. Daarnaast zijn de speakers verplaatst, deze bevinden zich nu naast het toetsenbord net zoals bij het 15-inch model. Aannemelijk is dat deze MacBook Pro opgeladen moet worden via USB-C zoals dit ook bij de MacBook 12-inch het geval is.

Meer informatie vind je hier terug op de website van Cult Of Mac.

Lees ook: Nieuwe MacBook Pro tijdens WWDC 2016


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!