1 juni 2016

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunCompleet nieuwe iPhone vanaf nu om de drie jaar (gerucht)

smart connector voor de iPhone?

We hebben het al eerder gemeld, waarschijnlijk zal Apple dit jaar niet een geheel nieuwe iPhone uitbrengen, maar slechts een update van het huidige model. De goed geïnformeerde krant Nikkei uit Japan weet te melden dat Apple plannen heeft om de updatecyclus van het iPhone-design te verlengen van twee naar drie jaar.

Dit houdt in dat Apple de hardware van de iPhone en dus het gehele design niet om de twee jaar gaat vervangen, maar om de drie jaar.

Volledig nieuw iPhone-design om de drie jaar

iPhone 7 gerucht uitgelekt De kans is groot dat het gerucht klopt, de plannen voor de iPhone van later dit jaar wijzen erop dat het design vrijwel gelijk blijft aan de huidige iPhone 6s (Plus).

Echter zullen de antennestrepen minder zichtbaar worden, zal de koptelefoonpoort verdwijnen, krijgt de iPhone een grotere batterij en gaat waarschijnlijk de iPhone Plus (PRO) een dual-lenscamera en Smart Connector krijgen. Op de foto hiernaast zie je een mogelijke achterkant van de iPhone 4,7-inch die we later dit jaar kunnen verwachten.

Nieuw iPhone-desing in 2017 verwacht

De iPhone die in 2017 op de markt komt zal een volledig nieuw uiterlijk krijgen en enkele vooruitstrevende functies zoals een nieuwe manier van draadloos opladen, OLED-scherm, verdwijnen van de thuisknop, gezichtsherkenning, groter scherm (maar geen grotere iPhone) en meer (klik hier).

Kijk je ook uit naar de nieuwe iPhone 7 of is je huidige nog prima en heb je alleen maar een nieuw abonnement nodig. In dat geval kun je op Sim only vergelijken heel eenvoudig controleren wat voor jou het voordeligste abonnement is.

Lees ook: iPhone 7 Plus conceptvideo toont dual-lens, USB-C en meerReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!