4 mei 2016

iFuniPhone 7 krijgt een grotere batterij (gerucht)

batterij icoon iOS

Dit najaar gaat Apple hoogst waarschijnlijk de iPhone 7 aankondigen, of deze generatie iPhone daadwerkelijk de naam iPhone 7 gaat krijgen is momenteel nog niet zeker. Volgens de recente geruchten zou Apple de capaciteit van de batterij verbeteren.

Op weibo kwam het gerucht aan het licht, daar heeft iemand een foto geplaatst van, naar eigen zeggen, de batterij voor iPhone 7.

Het verschil is helaas erg klein, zo zou de nieuwe accu een capaciteit hebben van 1735mAh, de iPhone 6s heeft 'slechts' 1715mAh. Het gaat hier overigens over het kleiner model, de 6s Plus heeft momenteel een vermogen van 2750mAh.

iPhone 7 batterij

Grotere batterij nog steeds niet voldoende

Het verschil is erg klein, zeker als je dit vergelijkt met de iPhone 6. Door het nieuwe scherm en 3D Touch heeft Apple de batterij van de iPhone 6s moeten verkleinen. Het vermogen van de iPhone 6 is namelijk 1810mAh en 2915mAh voor het Plus model.

Toch wil het niet zeggen dat de batterijduur drastisch afneemt, dit omdat Apple slim weet om te gaan met de componenten in het toestel. Een snellere processor zorgt al snel voor een betere batterijduur. Bovendien blijft het een gerucht dat je gerust met een korreltje zout kunt nemen.

Lees ook: Uitgelekte foto’s onthullen nieuwe elementen voor de toekomstige iPhone


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!