7 mei 2016

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunTechnische tekening toont iPhone Pro

iPhone 7 rendering

Op het internet gaat een technisch tekening van de iPhone Pro rond, dit zou waarschijnlijk om de iPhone 7 Plus gaan. De tekening is waarschijnlijk bedoeld voor accessoiremakers, hierdoor kunnen zij al aan de slag voor nieuwe hoesjes en overige content voor de nieuwe generatie iPhone.

De tekening toont enkele opvallende zaken en bevestigen eerdere geruchten. Zo is de iPhone net zo groot als de huidige iPhone 6s Plus, eerder werd al bekend dat Apple de huidige iPhone van een 'update' wil voorzien, meer info hierover lees je hier terug.

Technische tekening in detail

Hieronder kun je de gehele schematische tekening bekijken, op de tekeningen is duidelijk te zien dat de iPhone Pro twee camera's bevat en een 5,5-inch scherm heeft. Er is geen koptelefoonaansluiting en in tegenstelling tot de geruchten is er maar één speaker te zien in plaats van twee. Bovendien bevat de iPhone volgens de tekening een smart connector net zoals de iPad Pro.

Technische tekening iPhone Pro

Geruchten over iPhone 7 worden tegengesproken

Het is al vaker genoemd dat de koptelefoonaansluiting gaat verdwijnen in de volgende generatie iPhone, echter doken er eerder deze week nieuwe onderdelen van de iPhone 7 op. Hierop is te zien dat de iPhone toch een koptelefoonaansluiting zal krijgen. Hieronder kun je de onderdelen bekijken, echter kun je dit verhaal met een korreltje zout nemen.

koptelefoonaansluiting iPhone 7

Lees ook: iPhone 7 krijgt een grotere batterij (gerucht)Reacties


  • Ruurd

    7 mei 2016 om 17:07

    Oh. The usual bollocks. Dit soort onzin zit niemand op te wachten. Is ook heel makkelijk om dit soort dingen in elkaar te flansen. Bewijskracht is ZERO.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!