31 maart 2016

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFuniPhone 7 komt volgens bronnen pas in 2017 beschikbaar

concept van iPhone 7 zonder thuisknop

Het lijkt erop dat Apple dit jaar geen iPhone met een nieuw ontwerp op de markt gaat brengen, maar een update van het huidige model. De betrouwbare analist Ming-Chi Kuo heeft eerder deze week naar buiten gebracht dat Apple pas in 2017 de gehele iPhone-lijn weer zal vernieuwen.

Ook wist Ming-Chi Kuo meer details vrij te geven over het design van de iPhone 7, het toestel zou weer een glazen behuizing krijgen met een metalen rand zoals de iPhone 4(s). Zowel het scherm als de achtkant zal bestaan uit gebogen glas met en volledig vernieuwde vorm, door het gebogen scherm zal de iPhone 7 een betere en comfortabele grip krijgen.

Het huidige plus model van 5,5-inch scherm zal worden vervangen door een iets grotere variant met een 5,8-inch Amoled-scherm. De iPhone zelf zal niet groter worden maar het gedeelte boven en onder het scherm zal verdwijnen, waardoor het scherm groter wordt. Of dit voor 4,7-inch variant ook het geval gaat zijn is nog niet bekend.

iPhone 7 concept met bijzondere thuisknop

Draadloos opladen en meer

Niet alleen zal het uiterlijk drastisch veranderen, ook beschikt de iPhone over een speciale technieken zoals gezichtsherkenning of een irisscanner. Net zoals sommige Android toestellen zal de iPhone 7 draadloos kunnen worden opgeladen.

Toch dit jaar een nieuwe iPhone

iPhone 7 renderingDeze iPhone 7 wordt pas in 2017 verwacht, 2016 zou te vroeg zijn omdat nog niet alle technieken geoptimaliseerd zijn. Toch kunnen we dit jaar een nieuwe iPhone verwachten, het gaat waarschijnlijk om een geupdate versie van het huidige model.

Zo verdwijnt de koptelefoonaansluiting, de antenne strepen worden minder storend en kunnen we een dual-lens camera verwachten. Meer over deze geruchten lees je hier terug. Houd er rekening mee dat foto's en tekst zijn gebaseerd op geruchten.

iPhone gelekt zonder schermrand

Witte iPhone met zwarte scherm zonder randEerder deze week is er een foto gelekt op Weibo die een iPhone toont zonder schermrand. Omdat het uiterlijk van de iPhone op de foto vrijwel gelijk is aan de huidige iPhone gaat het waarschijnlijk niet om de iPhone 7 die we waarschijnlijk pas volgend jaar kunnen verwachten. Door het verwijderen van de schermranden kan het schermformaat gelijk blijven terwijl het formaat van de iPhone iets kleiner kan worden. Maar of het echt om een nieuw iPhone scherm gaat is nog maar de vraag, een foto manipuleren is nu eenmaal makkelijk. Klik/tik op de foto voor een grotere weergave.

Op zoek naar een nieuwe abonnement voor je iPhone?
Check dan eens het aanbod van MobielAbonnement.nl!

Lees ook: iPhone SE en iPad Pro 9,7-inch vanaf nu te bestellenReacties


 • Ruud Visser

  18 april 2016 om 15:20

  waarom stoort iiedereen zich toch altijd aan die antennestrepen. Ik erger mij (bijna) mateloos over het geouwehoer erover.
  Nog nooit een antennestreep gezien…..

 • HTL

  18 april 2016 om 22:28

  Ik hoop niet dat ze de zij kanten van kunststof , plastiek maken, de 4s met een metalen rand is een goede iPhone . Na 4jaar nog geen krasje.
  Ik zit wel te wachten op een nieuwe, de 5s, 6 , en de 6 Plus vind ik niet mooi.

 • Hugo

  19 april 2016 om 17:21

  Groot gelijk, Ruud! De strepen zitten meestal onder een hoesje;-)

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!