16 maart 2016

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunUitgelekte foto’s van de iPhone 7 onthullen nieuwe elementen

iPhone 7 rendering

Er duiken steeds meer geruchten en 'bewijzen' op over de nieuwe generatie iPhone. Zo heeft de Chinese website Bastille Post enkele gelekte foto’s online gebracht van de iPhone 7 plus.

De foto's tonen enkele nieuwe elementen die we misschien wel in de definitieve versie van de iPhone 7 kunnen verwachten. Eerder deze week doken er al technische tekeningen op van de nieuwe iPhone waarbij de antennestrepen weggewerkt zitten aan de rand van het toestel. De uitgelekte foto's van Feng en Bastille Post lijken dit te bevestigen.

Is dit de onderkant van iPhone 7?

Niet alleen zijn de antennestrepen weggewerkt, er zijn ook twee nieuwe elementen te bewonderen. Op de onderstaande foto is te zien dat de iPhone 7 plus een Smart Connector heeft en een dual-lens (twee lenzen).

Is dit de iPhone 7?

Een smart connector kan handig zijn, maar momenteel is het vrij onduidelijk wat de plannen van Apple zijn voor deze connector. Bij de iPad Pro dient de connector voor toetsenborden te voorzien van stroom en de invoer.

smart connector voor de iPhone?

Het is momenteel niet duidelijk of ook de iPhone 7 deze twee nieuwe elementen zal krijgen, volgens de geruchten zou alleen het plus model beschikken over deze opties omdat Apple meer verschil wil hebben tussen de twee iPhones. De iPhone 7 wordt pas dit najaar verwacht.

Lees ook: Apple nodigt pers uit voor een speciaal event op 21 maart 2016Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!