10 maart 2016

NieuwsApple nodigt pers uit voor een speciaal event op 21 maart

Pink red apple logo

Apple heeft de pers uitgenodigd voor een speciaal evenement op de campus van Apple in Cupertino. Het speciale event vind plaats op 21 maart 2016 om 18 uur Nederlandse tijd en heeft de cryptische naam 'Let us loop you in'.

Tijdens het event wordt naar alle verwachting de opvolger van de iPhone 5c voorgesteld, dit zou een 'goedkoper' model moeten zijn die een mix is tussen de iPhone 5s en iPhone 6s. Daarnaast zou Apple ook de nieuwe iPad Air 3 voorstellen en waarschijnlijk een aantal producten voorzien van een update.

Lees ook: Alle geruchten over de 4-inch iPhone SE op een rij

Aannemelijk is dat Apple op 21 maart de nieuwe functies in iOS 9.3, OS X 10.11.4, WatchOS 2.2 en tvOS 9.2 zal tonen en beschikbaar stellen voor het grote publiek. De belangrijkste functies in deze nieuwe softwares lees je hier terug op appletips.

Event spring

Kom in de stemming voor het Apple event op 21 maart met deze 'Let us loop you in' Wallpaper voor iPhone, iPad, iPod Touch, Mac en Apple Watch (klik hier).

Volgens de geruchten zal er geen nieuwe Apple Watch komen, iets wat Apple vorige jaar wel heeft aangekondigd in deze periode. Afgaande op dezelfde geruchten zullen er nieuwe bandjes voor de huidige Apple Watch worden geïntroduceerd.

Wat Apple allemaal echt in petto voor ons heeft weten we op 21 maart. Het Apple event zal live te volgens zijn via een livestream die je dan hier kunt bekijken.

Lees ook: De belangrijkste nieuwe functies in iOS 9.3, tvOS 9.2, OS X 10.11.4 en watchOS 2.2Reacties


  • dirkjan

    11 maart 2016 om 6:40

    Wauw

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!