2 mei 2016

iFunZo kan iOS 10 eruit komen te zien

iOS 10 concept logo concept functies

Aannemelijk is dat Apple tijdens het WWDC 2016 iOS 10 zal aankondigen, maar welke nieuwe functies kunnen we verwachten? Op moment van schrijven zijn er geen nieuwe functies bekend, maar dat hield Federico Viticci en Sam Beckett van MacStories niet tegen om een iOS 10 concept uit te brengen.

In de video laat Federico en Sam enkele handige functies zien die mogelijk zouden kunnen zijn op een iPhone en iPad. Denk hierbij aan het personaliseren van het bedieningspaneel, donkere modus, betere voorvertoning van links in de Berichten app, etc.

De video van Federico en Sam kun je hieronder bekijken, laten we hopen dat Apple toch wat inspiratie opdoet aan de hand van deze video.

Welke functies wil jij in iOS 10?

Heb jij wensen voor iOS 10, maar ook voor OS X 10.12 (macOS) en de opvolgers voor tvOS en watchOS? Dan kun je deze op appletips genius achterlaten. Klik hier om de discussie op genius te bekijken.

Lees ook: iPhone 7 komt volgens bronnen pas in 2017 beschikbaar


Reacties


 • puccini

  2 mei 2016 om 16:17

  Ik hoef helemaal geen nieuwe functies, laat Apple er voor zorgen dat het beloofde goed gaat werken, o.a. Siri, waar je helemaal niets meer van hoort. Kortom Apple beloofd een hoop maar de uitvoering daarvan laat zeer te wensen over. En dat gaat ze vroeg of laat opbreken. !

 • remco

  14 mei 2016 om 14:42

  Stabiliteit vind ik persoonlijk belangrijker dan nieuwe functies.
  Nieuwe functies zijn leuk maar als je telefoon er lang over doet om te laden ben je toch sneller geneigd om andere apps te gebruiken of de functies uberhaupt niet te gebruiken. Siri mogen ze onderhand ook wel eens verbeteren met 3th party apps zoals spotify, google maps en andere handige apps om de handelingen die je maakt te beperken.
  buiten al dit vind ik het concept wel een mooie bijkomstigheid en zijn er veel handige tweaks waar apple inspiratie van op kan doen en/of van kan leren

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!