19 april 2016

NieuwsOfficieel: WWDC 2016 van 13 tot 17 juni

wwdc 2016 logo

Het is officieel Apple heeft vandaag aangekondigd dat het WWDC 2016 van 13 tot 17 juni wordt gehouden in San Francisco. De datum werd gisteren al bekend door Siri met het commando "Wanneer is het WWDC?"

Het WWDC is de plek waar ontwikkelaars elkaar ontmoeten. Zoals altijd zal Apple dit event aftrappen met een keynote, die meestal in het teken staat van software en soms nieuwe producten. Dit jaar verwachten we de aankondiging van macOS (12) en de opvolger voor iOS, watchOS en tvOS.

Tickets voor het WWDC 2016

Net zoals andere jaren kun je nu ook weer een kans wagen om een ticket te bemachtigen voor het WWDC, helaas moet je een portie geluk hebben. De tickets worden namelijk verkocht op basis van een loting. Vanaf vandaag tot 22 april kun je via deze pagina inschrijven om kans te maken op een ticket. Als je uitgekozen wordt moet je wel nog een bedrag van $1599 op tafel leggen per ticket.

uitnodiging WWDC 2016

Nieuwe producten op het WWDC

Volgens de eerdere geruchten zou Apple de Apple Watch 2 aankondigen op het WWDC, dit is mogelijk, maar pas dit najaar kun je deze in de winkel verwachten. Verder wordt de opvolger van de MacBook Pro verwacht.

Meer informatie over het WWDC lees je hier terug.

Lees ook: Apple Watch 2 wordt 40% dunner, aankondiging tijdens Worldwide Developers ConferenceReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!