18 april 2016

MUSICVideohandleidingen voor Apple Music

Apple music logo en videohandleidingen

Heb je net een Apple Music abonnement afgesloten of wil je meer uit de dienst halen dan is het interessant om de officiële videohandleidingen van Apple te bekijken.

De video's vind je terug op YouTube en zijn zeker de moeite waard om te bekijken, in de video's wordt de Muziek applicatie met oog op Appel Music besproken. Zo krijg je uitleg over de tabbladen 'Mijn Muziek', 'Voor jou', 'Nieuw', etc. ook de persoonlijke afspeellijsten en die van Apple komen aan bod.

Videohandleidingen voor de nieuwe Muziek app

De video's geven je snel een indruk wat er allemaal mogelijk is in de Muziek applicatie in iOS. De video's kun je hieronder bekijken. Ook appletips heeft een hoop tips speciaal voor de Muziek app en de muziekdienst van Apple, meer info lees je onderaan dit artikel terug.

Apple Music tips van appletips

Op appletips vind je een hoop tips terug voor Apple Music, ook tips die niet worden uitgelegd door Apple in de bovenstaande video's. Klik hier om alle tips voor Apple Music te bekijken zoals het opzeggen van een abonnement, streamen in hoge kwaliteit, speciale afspeellijsten en meer.

Lees ook: Muziek offline bewaren op je iPhone, iPad of iPod TouchReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!