17 april 2016

Opslagruimte van je iPhone of iPad uitbreiden met de iOS PhotoFast CR-8800 MicroSD kaartlezer

photofast CR-8800 microSD voor iPhone en iPad

Helaas verkoopt Apple nog steeds de iPhone en iPad met slechts 16GB opslagruimte, in tijden waar de apps steeds meer ruimte in beslag nemen is dit zeker een kwalijke zaak. Gelukkig is daar de PhotoFast CR-8800 MicroSD kaartlezer voor iOS

De CR-8800 is 's werelds kleinste iOS MicroSD kaartlezer en zorgt er voor dat je extra opslagruimte op je iPhone of iPad krijgt. Let wel, verwar dit niet met een uitbreiding voor het standaard geheugen van je iDevice. De CR-8800 geeft je de mogelijkheid om content op je iPhone of iPad te bekijken zonder dat deze aanwezig is op het toestel zelf, maar op een aangesloten MicroSD kaart.

PhotoFast CR-8800 is snel en betrouwbaar

De CR-8800 iOS MicroSD kaartlezer is erg snel en dat komt de productiviteit alleen maar ten goede. Uiteraard moet je wel een goede kwaliteit MicroSD kaart in de CR-8800 steken voor de beste resultaten. Als dat goed zit werkt de CR-8800 als een trein, veilig en betrouwbaar.

photofast CR-8800 microSD voor iPhone en iPad

Bestanden benaderen via de i-FlashDrive One applicatie

Bij het aansluiten van de PhotoFast CR-8800 krijg je onmiddellijk de melding te zien dat bij dit accessoire een applicatie nodig heeft. De i-FlashDrive One kun je gratis downloaden in de App Store en zorgt ervoor dat je de bestanden op de CR-8800 kunt uitlezen. Hoe deze applicatie werkt en wat je er allemaal mee kunt hebben we al eerder uitgelegd in dit artikel.

PhotoFast ONE
PhotoFast ONECategorie: Utilities, Productivity
Ontwikkelaar: ALL BOND TECHNOLOGY CO., LTD
iPad & iPhone  4+  141 MB DOWNLOAD GRATIS

PhotoFast CR-8800 prijs en beschikbaarheid

De PhotoFast CR-8800 is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en bevat standaard geen MicroSD kaart, deze zal je er dus bij moeten kopen of misschien heb je er thuis nog eentje liggen. De CR-8800 kan MicroSD kaart met een opslaggeheugen van maximaal 128GB aan.

Voor €49,99 kun je de PhotoFast CR-8800 kaartlezer aanschaffen. Doordat je zelf kunt bepalen welke SD kaart je gebruikt kun je de uitbreiding zo duur maken als je zelf wil, ook kun je meerdere SD kaarten aanschaffen en gebruiken voor verschillende doeleinden. Hieronder vind je een overzicht waar je de CR-8800 kunt aanschaffen.

Coolblue
Bol.com
DigiTrading
KloegCom
Saake-shop

Conclusie

De PhotoFast CR-8800 is een prachtige toevoeging aan de huidige lijn voor iPhone en iPad. Omdat deze klein is en zelf uit te breiden is met MicroSD kaarten kun je hem nog makkelijker meenemen en gebruiken. Via de applicatie kun je snel en eenvoudig de bestanden op de kaart raadplegen. De CR-8800 is snel en betrouwbaar, zo kun je makkelijk een video bekijken vanaf de MicroSD kaart zonder dat deze hapert of crasht. Meer informatie over de CR-8800 vind je hier terug.

Win een PhotoFast CR-8800! (winnaars bekend)

In samenwerking met DigiTrading.NL mogen wij in totaal vier PhotoFast CR-8800 verloten onder de bezoekers van appletips. Twee van de vier exemplaren verloten we op onze Facebook pagina, via onderstaand formulier kun één van de overige twee winnen. Hoe je kans maakt op dit handige gadget voor iPhone, iPad en iPod Touch via Facebook lees je hier terug. Deze actie loopt tot 25 april 2016!

De actie is verlopen, proficiat aan de winnaars: Edward van Meel, Frederick Floor, Robin van Gog en Desiree Brendel, de prijs komt zo snel mogelijk jullie kant op.Reacties


 • Jan

  17 april 2016 om 10:55

  Kun je ook foto’s van iPhone naar de kaartlezer verplaatsen??

 • Wesley Fabry

  17 april 2016 om 11:02

  Jan, via de app kun je de foto’s importeren naar de CR-8800, direct wanneer je de foto maakt plaatsen op de stick is niet mogelijk.

 • Tom

  17 april 2016 om 11:13

  Wow, dat is nog eens een handige en fraaie uitbreiding van het interne geheugen. Erg handig voor foto’s, films en muziek.

 • eric van den bergh

  17 april 2016 om 11:30

  Dus als mn iPhone fotorol vol is kan ik via de iPhone al die fotos op de CR zetten en dan de fotorol leeg maken op iPhone zodat je weer naar hartelust fotograferen !

 • Edwin

  17 april 2016 om 13:47

  Super handig voor mijn iPhone 16 gb die regelmatig vol zit met alle vervelende beperkingen

 • Martijn

  17 april 2016 om 20:42

  Ik twijfel vaak of ik zal reageren maar doe dat nooit. Vandaag reageer ik dus wel. Opstaand een citaat uit bovenstaand artikel.

  “Helaas verkoopt Apple nog steeds de iPhone en iPad met slechts 16GB opslagruimte, in tijden waar de apps steeds meer ruimte in beslag nemen is dit zeker een kwalijke zaak.”

  Bij tweakers lees je ook altijd in de reviews “16 gb en geen mogelijkheden om het geheugen uit te breiden”

  Ik snap niet dat iemand zoiets kan schrijven. Er zijn ook iPhones met een groter geheugen te koop hoor! We leven toch in een vrije wereld? Er is toch niemand die je verplicht een 16GB iPhone te kopen?

  En nu we het over de inhoud van bovenstaand bericht hebben. Een 16GB iPhone of een mac met 64 GB is tegenwoordig helemaal niet zo vervelend als dat het een jaar geleden was. Alles wat je bezit aan docs en muziek kan tegenwoordig bij Apple zo de cloud in. Daarvoor hoef je geen grote harde schijf meer te hebben en je hoeft ook geen lokale back-up meer te trekken van je bestanden.

  Nou dat wou ik even kwijt.

 • biancie

  18 april 2016 om 8:39

  Wauw Geweldig wat een oplossing voor al mijn Fotos & Muziek mappen.

 • Ieberich de Klein

  18 april 2016 om 10:04

  Eens met vorige reactie, echter kun je er (nog) geen streaming bestanden opslaan van externe partijeen.

  MIjn vraag zou zijn zijn Qobuz muziekbestanden te plaatsen op de SD kaart?

 • jeroen

  19 april 2016 om 0:01

  Ik heb de versie die aan de andere kant USB heeft. Ideaal als je een ppt foto of andere zaken snel wilt verhuizen tussen iPhone en MacBook of pc. En ik zet er soms ook films en series op voor vakantie. En verder is het idd ideaal om je gsm leeg te halen met dingen die je wel wilt bewaren maar niet iedere dag nodig hebt. Aan de andere kant heb ik voor 99ct tig Gb bij iCloud en voor noppes ook nog tig Gb bij dropbox. Een ding!!!! Er zijn versies geweest van de voorganger die na een iOS update ineens niks meer was dan een USB stick. En met de Apple stekker en verder micro sd. Mocht gebeuren heb je er geen reet meer aan. En goedkoop zijn die dingen ook niet. Ik raad deze dus af alleen al je flexibele Microsd kaarten wilt anders is de 32gb versie met USB te prefereren maar een ideaal ding dus om ff snel te legen of een ppt op je iPhone iPad te hebben voor een presentatie

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!