19 april 2016

WATCHApple Watch: Meerdere kleuren in de Modulair wijzerplaat

Apple Watch icon voor klok

De Modulair wijzerplaat wordt ontzettend veel gebruikt, veel Apple Watch gebruikers kiezen voor deze moderne klokweergave. Vanaf watchOS 2 kun je deze wijzerplaat voorzien van meerdere kleuren.

Bij Modulair heb je de keuze om deze in één kleur weer te geven, dit is al snel 'saai' en om die reden vinden veel Apple Watch gebruikers deze niet mooi. Door voor meerdere kleuren te kiezen krijg je een moderne wijzerplaat die er stiekem mooi uitziet.

Meerdere kleuren activeren voor Modulair

• Activeer de klok
• Druk stevig op het Apple Watch scherm (force touch)
• Navigeer naar de wijzerplaat 'Moldulair'

Wanneer je deze nog niet hebt geactiveerd moet je deze eerst nog toevoegen via de plus-knop.

Meerdere kleuren modulair in watchOS 2 wijzerplaat op de Apple Watch

Tik vervolgens op de knop 'Pas aan', veeg van links naar rechts tot je de kleur kunt aanpassen, scroll nu met de digitale kroon omlaag tot je de optie 'Meerdere kleuren' ziet verschijnen.

Druk tweemaal met een pauze op de digitale kroon om te bevestigen, vanaf dat moment heeft de modulair wijzerplaat meerdere kleuren. De kleuren worden bepaald door de Apple Watch zelf, het is niet mogelijk om de kleuren handmatig aan te passen.

Ook wijzerplaat 'handig' heeft meerdere kleuren

Niet alleen beschikt Modulair over meerdere kleuren, ook 'Handig' heeft vanaf watchOS 2 meerdere kleuren. Zo krijg je de Activiteit ringen in kleur te zien en enkele overige complicaties. Bij handmatig heb je niet meer de keuze om alles in één kleur weer te geven.

Lees ook: Gebruik de Apple Watch als mini wekker

geupdate artikelReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!