31 mei 2016

Instapmodel iPhone 7 krijgt 32GB opslagruimte

Volgens een analist van IHS Technology zal de goedkoopste iPhone 7 standaard geen 16GB maar 32GB opslagruimte krijgen, dit wordt gemeld op een Chinees social media kanaal.

Dit is goed nieuws voor alle iPhone-gebruikers, 16GB is namelijk erg weinig als je veelvuldig gebruikmaakt van je iPhone. Ook al zijn er een hoop tips om de opslagruimte te beperken op je iPhone, toch heb je al snel te kort.

32GB opslagruimte voor instapmodel

Net zoals de iPad zal het instapmodel 32GB opslag krijgen, of de daaropvolgende versie direct 128GB opslagruimte zal krijgen is momenteel niet bekend. Let wel, het gaat om een gerucht. Toch is het een logische keuze, dit omdat apps steeds groter worden en iOS standaard al gemiddeld 2-4GB opslagruimte opeist.

32gb opslagruimte voor de iPhone 7

iPhone 7 krijgt 2GB werkgeheugen

Daarnaast beweert de analist ook dat de iPhone 7, net zoals de iPhone 6s, beschikt over 2GB RAM-geheugen. De iPhone met het 4,7-inch scherm kan inderdaad beschikken over 2GB werkgehugen, volgens andere analisten zal de iPhone 7 Plus 3GB werkgeheugen krijgen, dit is noodzakelijk voor de dual-cameralens en overige premium opties.

Lees ook: Uitgelekte foto’s van de iPhone 7 onthullen nieuwe elementen

bron 9to5Mac | uitgelichte afbeelding Martin Hajek


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: