30 mei 2016

iFunFoto’s direct printen met deze iPhone case

prynt iphone printer case

De polaroid van vroeger had iets magisch, je maakte een foto en deze werd onmiddellijk afgedrukt. Met de Prynt iPhone case kun je dit nabootsen, echter biedt deze nog meer mogelijkheden.

De case is geschikt voor iPhone 5s, SE, 6 (plus) en 6s (plus) en tovert je iPhone om naar een draagbare printer. Je maakt een foto en kan daarna beslissen of je deze direct wil afdrukken, maar er is meer.

Foto's direct printen en herinneringen activeren

Samen met de case kun een speciale applicatie gebruiken die communiceert met de case. Wanneer je een foto maakt kun je beslissen om ook een video aan de foto te koppelen. Op deze manier kun je een herinnering extra kracht geven. Wanneer je de foto print en later met de app scant (argument reality) komt de foto tot leven en kun je de eerder gemaakte video bekijken.

prynt iphone printer case iphone 6s

Goedkoop is de case en het bijhorende fotopapier niet. Voor €150 kun je de case aanschaffen, 50 velletjes papier kosten €25. Meer informatie over dit bijzondere gadget vind je hier terug.

Het populaire YouTube-kanaal 'Unbox Therapy' heeft de case getest, hoe deze werkt en wat je er zoal mee kunt doen zie je hieronder terug.


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!