12 februari 2015

Spigen zorgt voor de optimale bescherming van je iPhone

Vorige maand hebben we al een aantal Spigen cases voor de iPhone onder de loep genomen, het ging hier om de Spigen Aluminum Fit en Spigen Air Skin case voor de iPhone 6. De Aluminum Fit is vervaardigd uit stevig polycarbonaat materiaal zodat deze dun blijf en je iPhone voldoende beschermt. De Air Skin is slechts een dunne case ter bescherming van krassen.

Beide cases zijn prima te gebruiken en bieden de nodige bescherming, maar Spigen heeft nog een aantal andere cases die meer gericht zijn op ultieme en stevige bescherming met een mooi Design. We hebben de de afgelopen tijd de Spigen NEO Hybrid Metal en de Spigen Ultra Hybrid, onze bevindingen kun je hieronder teruglezen.

Spigen Ultra Hybrid

Deze case is case hebben we gestest in combinatie met een iPhone 6, maar is ook verkrijgbaar voor andere iPhones en smartphones. De case biedt een stevige bescherming, maar laat ook het design van de iPhone zien. Dat is een groot voordeel, de iPhone blijft een mooi toestel, maar wordt vaak door een case verborgen.

IMG_0772

Door de transparante achterkant kun je de kleur van je iPhone bewonderen. De case is niet schokbestendig, maar wel schokabsorberend. Dit houdt in dat de Ultra Hybrid de schok opvangt en er voor zal zorgen dat er zo min mogelijk schade wordt aangericht aan je iPhone zelf. Uiteraard hangt alles af van de schok en de hoogte van een val, maar in de meeste gevallen beschermt deze case je iPhone. Dit komt omdat de hoeken (de meest kritische punten van een smartphone) extra verstevigd zijn.

IMG_0775

De Ultra Hybrid zorgt voor extra grip en is krasbesteding. In de case zit een kleine verhoging die ervoor zorgt dat de case niet rechtstreeks op een ondergrond kan liggen. Dit zal het krassen op de transparante achterkant tegen gaan. Echter heeft het wel (in ons geval) een klein nadeel, de verhoging is niet overal precies gelijk en hierdoor je iPhone wat wiebelt wanneer deze plat op de tafel ligt. Verder is de case een mooie stevige case, met oog voor het design van je iPhone. Meer info en verschillende uitvoeringen van de Spigen Ultra Hybrid vind je hier.

Spigen NEO Hybrid Metal

De NEO Hybrid Metal is bijzonder omdat deze gebruik maakt van hoogwaardig aluminium materiaal dat de case optimaal beschermt tegen mogelijk gevaren van buiten af. De case beschermt de iPhone tegen krassen, stoten, vuil en zorgt ervoor dat je iPhone een val vanuit je broekzak overleeft. De case bestaat naast het aluminium (Metal) ook uit anti-stretch TPU materiaal. Dit zorgt ervoor dat de case niet uitgerekt wordt en altijd strak rondom je smartphone zit.

IMG_0763

De case biedt extra grip en sluit mooi aan op je iPhone. De toepassing van aluminium is slim, want dit zorgt ervoor dat de case mooi aansluit op het design van de iPhone. Door de opstaande randen aan de voorkant zorgt de NEO Hybrid Metal er voor dat het scherm van je iPhone bijvoorbeeld niet onmiddellijk de tafel raakt als deze erop ligt.

IMG_0765

De case is sterk, sluit mooi aan en ziet er bijzonder gelikt uit. Omdat deze perfect aansluit en erg strak zit is hij wel moeilijk te verwijderen. Het is dus aan te raden deze in één keer goed te bevestigen en daarna er rond te laten zitten. Meer info en verschillende uitvoeringen van de Spigen NEO Hybrid Metal vind je hier.

logo

iPodhoes.nl hebben de cases ter beschikking gesteld voor deze review. Via hun webshop kun je de ze eenvoudig aanschaffen, daarnaast vind je er ook een hoop andere gadgets, iPhone, iPad, iPod, Samsung, HTC en overige smartphone- en tablet accessoires terug.Reacties


 • Mario

  13 februari 2015 om 16:08

  Zelf heb ik de ultra hybrid cristal clear waar ik zeer blij mee ben, ook vanwege de grip die het geeft op je iPhone zeker bij lang gebruik, maar mag ik toch even een tip geven over punt van aankoop (de redactie zal niet blij zijn) maar ik heb de mijne gekocht bij Amazon.com zelf ,(dus niet uit GB of DE) aan huis geleverd voor de prijs van 15.50 € ik heb wel 10 dagen moeten wachten!

 • Eric

  13 februari 2015 om 17:47

  Vergeet de invoerrechten niet, zeker voor de duurdere varianten! Kom je soms nog veel duurder uit. Tip: http://www.invoercalculator.nl

 • Laurens

  13 februari 2015 om 20:36

  Hier in huis ook alleen maar Spigen cases. Nooit meer wat anders.
  Zeker geen goedkope troep! Zeer, zeer tevreden over. Echt kwaliteit spul.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!