29 oktober 2014

advVideo’s converteren naar een in iOS afspeelbaar bestandstype

iphone:ipad-converter

Het is je vast al eens overkomen dat je prachtige video’s hebt op je Mac maar deze niet kan synchroniseren met je iPhone, iPad of iPod Touch omdat deze het videoformaat niet ondersteunt. Dat is erg vervelend, maar gelukkig is er voor alles een oplossing.

Je kan namelijk eenvoudig de video converteren naar een formaat dat iOS wel kan afspelen. Speciaal voor Halloween kun je tot 5 november 2014 gratis de 'MacX iPhone/iPad Video Converter' downloaden. Hiermee kun je snel en eenvoudig video’s converteren naar het juiste bestandstype en formaat. Klik hier op MacX iPhone/iPad Video Converter gratis te downloaden.

Naast het afspeelbaar formaat kun je ook de video speciaal afstemmen voor je iOS apparaat. Dit wil zeggen dat je de video kan omzetten naar een voor iOS leesbaar bestand met de afmetingen speciaal voor het scherm van je iDevice. Zo kun je video’s speciaal converteren voor de iPad Air, iPhone 5, maar ook de nieuwe iOS apparaten waaronder de iPhone 6 en 6 plus.

ipad-iphoneconverter

Verder kun je ook allerlei andere aanbiedingen aanschaffen op gebied van video-converting. Zo kun je nu tijdelijk MacX DVD Ripper Pro met 50% korting kopen, hiermee kun je DVD’s converteren naar een digitaal video bestand (uiteraard ook afspeelbaar op je Mac en iOS apparaten). Het MacX Halloween Gift Pack biedt nog meer mogelijkheden waaronder het bewaren van online video’s en krijg je gratis Disk Drill Pro.

Meer informatie over deze acties kun je hier terugvinden

De huidige versie van MacX iPhone/iPad Video Converter is dus gratis te downloaden via bovenstaande actie, deze kun je gratis gebruiken (gebruik hiervoor de serial code die terugvind in het zip-bestand), je kunt dus alle functies gebruiken. Wanneer je de applicatie in de toekomst wilt kunnen updaten voor eventuele nieuwe opties dan dien je uiteindelijk MacX iPhone/iPad Video Converter te kopen.


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.