30 september 2015

WATCHwatchOS 2: Activiteiten meldingen voor één dag uitschakelen

Apple Watch icon voor activiteit calorieën

De Apple Watch stimuleert je om iedere dag minstens twaalf uur te staan, heb om tien minuten voor het uur nog niet gestaan dan kun je dit uur nog verdienen, de Apple Watch laat je dit weten aan de hand van een melding.

Ook krijg je iedere dag om de x aantal uren een vooruitgangsmelding, deze geeft je informatie over de activiteit die je tot dat moment hebt uitgevoerd. Ook het aantal behaalde doelen worden netjes in een melding vermeld.

Activiteit meldingen voor één dag uitschakelen via de Apple Watch

Op sommige momenten zit je niet op al deze meldingen te wachten, je kunt er dan voor kiezen om ze allemaal uit te schakelen, maar watchOS 2 bied je ook de mogelijkheid om alle meldingen met betrekking tot de activiteit applicatie uit te schakelen. Dit kun je doen door bij zo’n melding omlaag te scrollen en te tikken op 'Uit voor vandaag'.

Meldingen tijdelijk uitschakelen

Activiteit meldingen voor één dag uitschakelen via je iPhone

Daarnaast kun je dit ook inschakelen via de Apple Watch applicatie op je iPhone, navigeer naar 'Mijn Watch' en open 'Activiteit', schakel hier de optie 'Eén dag geen herinneringen'. Zodra deze optie is ingeschakeld zal de Activiteit applicatie de rest van de dag geen meldingen meer tonen, de volgende dag hervat hij gewoon weer zijn normale routine.

In deze instellingen in de app kun je overigens alle meldingen beheren, zo kun je de voortgangsinfo aanpassen van om de vier uur naar bijvoorbeeld om de 8 uur.

Lees ook: Alle details over het gebruik van de Activiteit app op de Apple Watch


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!