21 juli 2015

WATCHDe Apple Watch gebruiken om te bellen

Apple Watch icon voor telefoon

Bellen vanaf je pols, het klinkt vreemd, maar met de Apple Watch kan het gewoon. Het geluid van de speaker is goed en de geïntegreerde microfoon zorgt ervoor dat de ontvanger je goed kan verstaan. Bellen via je Apple Watch zal je vast alleen binnen doen, op straat ziet het er al snel vreemd uit.

Een telefoongesprek ontvangen is erg eenvoudig, zodra je een oproep krijgt zal je Apple Watch gaan trillen (en geluid afspelen). Je hebt nu verschillende mogelijkheden, via de groene knop kun je het gesprek aannemen, via de rode knop kun je hem weigeren.

Tijdens het bellen kun je het volume aanpassen via de schuifbalk of je microfoon uitschakelen door op het microfoontje te tikken. Beëindig het gesprek via de rode knop.

inkomend gesprek Apple Watch

Scroll met de digitale kroon omlaag om extra opties te activeren, zo kun je antwoorden met een bericht of het gesprek aannemen op je iPhone. De standaard antwoorden die je als bericht kunt sturen kun je aanpassen via de instellingen van je iPhone ▸ Telefoon ▸ Reageer met tekstbericht.

Door op de knop 'Neem aan op de iPhone' te tikken kun je het gesprek opnemen op je iPhone en gelijk het gesprek voeren zonder dat je op je iPhone op een knop moet tikken.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!