25 oktober 2015

WATCHwatchOS 2: Live Photos bekijken op een Apple Watch

apple watch edition goud

Wie in het bezit is van een iPhone 6s (plus) kan prachtige Live Photos maken, dit zijn haarscherpe foto’s die met een druk op het scherm (3D Touch) tot leven komen. Meer informatie over Live Photos lees je hier terug.

Live Photos is een functionaliteit speciaal voor de iPhone 6s (plus), maar je kunt de Live Photos ook bekijken op je Apple Watch en gebruiken als bewegende wijzerplaat, hoe je dit doet lees je in onderstaande procedure.

Live Photos kun je bekijken op een Apple Watch, de voorwaarde is wel dat je watchOS 2 hebt geïnstalleerd. Open de Live Photo in Foto’s, leg nu één vinger op het scherm. De Live Photo wordt actief en je kunt de beweging bekijken, zodra je vinger opheft stopt de animatie.

Live photos Apple Watch

Live Photos kun je ook als wijzerplaat gebruiken, de beweging wordt dan steeds actief wanneer je de klok raadpleegt. Om dit te doen open je de Live Photo in Foto’s op je Apple Watch en druk stevig op het scherm (Force Touch). Kies voor de optie 'Maak wijzerplaat' en stel je wijzerplaat in.

Wanneer je nu de klok actief maakt door te tikken op het scherm, te drukken op een knop of je Apple Watch naar je toe draait zal de animatie van de Live Photo actief worden voor een korte tijd.

Lees ook: Hoe foto’s synchroniseren met de Apple WatchReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!