9 oktober 2016

WATCHwatchOS 3: Herinneringen bekijken en toevoegen op de Apple Watch

herinneringen Apple Watch

Vanaf watchOS 3 heeft de Apple Watch er standaard een nieuwe applicatie bij. Vanaf nu is het mogelijk om al je herinneringen te bekijken en te voltooien. De applicatie was voor sommige Watch gebruikers een groot gemis.

Helaas is de Herinneringen applicatie voor watchOS erg beperkt, zo kun je echt alleen maar je herinneringen bekijken of voltooien. Je kunt ze dus niet aanpassen of rechtstreeks nieuwe toevoegen. Uiteraard kun je wel een herinnering aanmaken met behulp van Siri, maar dit was al in eerdere versies van watchOS mogelijk.

Herinneringen bekijken en voltooien in watchOS

• Open de Herinneringen applicatie
• Een lijst van al je herinneringslijsten worden geopend
• Tik op een lijst om deze te openen
• De herinneringen worden getoond
• Tik op een item om deze te voltooien

Herinneringen bekijken op een Apple Watch met watchOS 3 of nieuwer

En meer is er niet mogelijk, wel kun je ook de voltooide herinneringen bekijken. Open hiervoor een herinneringslijst en druk stevig op het Apple Watch scherm. Door Force Touch wordt nu de mogelijkheid geactiveerd om voltooide items te bekijken.

De Herinneringen applicatie heeft ook een eigen complicatie, hierdoor kun je snel de app openen en gebruiken. De kleine complicatie is slechts een snelkoppeling, de grote complicatie laat de eerst volgende herinnering zien. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe complicaties.

Lees ook: Scribble activeren op Apple WatchReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!