21 december 2014

Yosemite: Installeer automatisch OS X-updates

logo mac app store

Ook al zijn er een aantal OS X gebruikers die niet altijd blij zijn met een OS X update om wille van nieuwe bugs of problemen, vaak lost een update toch een hoop problemen op. Naast het oplossen van problemen dicht een OS X update ook vaak beveiligingslekken. Hierdoor is het updaten van OS X erg belangrijk.

Het beste is deze zo snel mogelijk te downloaden en te installeren. Het kan voorkomen dat je deze niet onmiddellijk ziet, daarom is het vanaf OS X Yosemite mogelijk om OS X-updates onmiddellijk te downloaden en te installeren.

osxupdates

Dit kun je activeren via  ▸ Systeemvoorkeuren. Klik hier in het overzicht op App Store en vink hier de optie 'Zoek automatisch naar updates' aan. Vervolgens activeer je de optie 'Installeer OS X-updates'. Wanneer er nu een OS X update is zal deze automatisch worden gedownload en geïnstalleerd zonder dat je hier last van hebt. Uiteraard laat OS X je weten dat er nieuwe software is geïnstalleerd en om welke software het gaat.

Meer over OS X Yosemite kun je hier terugvinden.Reacties


  • David van Enckevort

    22 december 2014 om 12:58

    Systeemupdates vereisen vaak een reboot. Je krijgt een waarschuwing als dat het geval is met de mogelijkheid de update uit te stellen.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!