20 december 2014

Nieuw! Repareer je eigen iPhone met de reparatie video’s hier op appletips

fixjeiphoneatlogo

Het is ontzettend vervelend wanneer je iPhone stuk is en deze gerepareerd moet worden. Je bent hem misschien wel enkele weken kwijt voor reparatie en in de slechtste gevallen ook een hoop geld.

Wanneer je iPhone nog onder de garantie valt dan moet je uiteraard contact opnemen met Apple om te kijken of de iPhone (gratis of goedkoper) gerepareerd kan worden. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je ervoor kiezen om zelf je iPhone te repareren.

Nieuw op appletips is de reparatie pagina vol met handige en duidelijke reparatie video’s en handleidingen die we in samenwerking met FixjeiPhone aanbieden. Op deze manier kun je zelf aan de slag om je iPhone te herstellen.

Momenteel bieden we verschillende reparaties aan voor de iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5 en iPhone 5s. FixjeiPhone blijft deze content uitbreiden, hou daarom onze website goed in de gaten.

Klik hier om alle reparaties te bekijken of gebruik ons interactieve menubalk

Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.Reacties


 • Mike

  20 december 2014 om 12:16

  Helemaal top, niet alleen de fix maar ook waar je het kan bestellen.
  Miss handig voor in de toekomst

 • Niels

  20 december 2014 om 13:39

  Echt super chil en handig! Handig voor het geval er iets stuk is.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!