16 juli 2015

WATCHApple Watch koppelen en activeren voor gebruik

Apple Watch iOS app

Eindelijk, je hebt een Apple Watch! Maar nu moet deze geconfigureerd en gekoppeld worden aan je iPhone, hoe moet je dit doen? De Apple Watch werkt alleen in combinatie met een iPhone 5 of nieuwer en met iOS 8.2 of hoger.

Dit omdat vanaf iOS 8.2 een speciale Apple Watch applicatie aanwezig is in iOS die het gebruik van het horloge mogelijk maakt. De Apple Watch is alleen te gebruiken in combinatie met een iPhone, de iPod Touch en iPad zijn uitgesloten. Volg onderstaande procedure om je Watch te koppelen.

• Zet de Apple Watch aan door de zij-knop ingedrukt te houden
• Open de Apple Watch applicatie op je iPhone
• Tik op 'Start koppeling'
• De camera wordt geactiveerd, plaats de Apple Watch in het gele kader

Apple Watch koppelen

De Apple Watch app herkent de Apple Watch code en wordt onmiddellijk gekoppeld, nu moet je de verschillende stappen doorlopen op iPhone en/of Apple Watch. Kies of je links- of rechtshandig bent ga akkoord met de iTunes voorwaarden, log in met je Apple ID, gebruik locatievoorzieningen, accepteer Siri, stuur wel dan niet diagnostische gegevens door naar Apple.

Hoe Apple Watch koppelen

Verder kun je ook een toegangscode voor je Apple Watch instellen zodat jij alleen hem kan ontgrendelen. Dan heb je de keuze om alle Apple Watch compatibele applicaties te installeeren op je Apple Watch of kies voor 'nee' als je achteraf zelf wilt bepalen welke applicaties er op geïnstalleerd mogen worden. De Apple Watch zal nu synchroniseren, dit kan even duren, hierna is hij klaar voor gebruik. Veel plezier!

Apple Watch koppelen iOS

Lees ook: Apple Watch koppelen aan een nieuwe iPhoneReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!