7 april 2016

YouTube Gaming: Livestreams van games bekijken

YouTube Gaming iOS app

Game-liefhebbers opgelet, vanaf vandaag kun je in Nederland en België de YouTube Gaming applicatie downloaden. Met de app is het mogelijk om 'gamestreams' die live worden uitgezonden te bekijken.

YouTube Gaming werd al in 2015 gelanceerd door Google en was in hier alleen nog maar online te bekijken, via het platform worden livestreams uitgezonden waarin je gamers een spel kan zien spelen. Ontzettend populair en vanaf nu dus ook te raadplegen op je iPhone, iPad en iPod Touch.

In de applicatie kun je zoals in de 'gewone' YouTube applicatie uitgelichte streams en video's bekijken. Maar ook video's en gamestreams die trending zijn, collecties aanvullen, abonnementen bekijken en verschillende live gamekanalen raadplegen. Met behulp van push-meldingen blijf je op de hoogte van je favoriete kanalen en gamers.

Voorbeeld van YouTube Gaming app, zwart met rood

De YouTube Gaming heeft ook de mogelijkheid om tijdens de livestreams te chatten. Helaas is het met de iOS app niet mogelijk om direct vanaf je iDevice te streamen, iets wat de Android variant van de app wel kan.

YouTube Gaming
YouTube GamingCategorie: Entertainment, Games
Ontwikkelaar: Google, Inc.
iPad & iPhone  17+  153 MB DOWNLOAD GRATIS

appletips op YouTube

Ook appletips heeft een eigen YouTube kanaal, regelmatig posten we een handige videotips (screencasts) met betrekking tot iOS, macOS (OS X), Apple Watch of tvOS. Klik hier om te abonneeren op het appletips kanaal en abonneer je gelijk ook op het YouTube kanaal van Wesley Fabry [PixelWess89] met leuke Planet Coaster video's.

Lees ook: Facebook Live: Hoe gebeurtenissen live delen met je vrienden?Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!