24 januari 2013

10.810.8: Extra opties in de aandelen widget

Met de komst van Mountain Lion zijn er een aantal veranderingen in het Dashboard aangebracht. Zo kun je nu widgets groeperen in een folder zoals we dit gewoon zijn vanuit Launchpad of iOS. De standaard widgets in het Dashboard zijn over het algemeen niet gewijzigd, echter heeft de Aandelen widget wel een update gekregen.

Deze is identiek aan de iPhone iOS variant. Hierdoor is het mogelijk om extra informatie op te vragen van een bepaald aandeel. Klik hiervoor op de driehoekjes om te bladeren doorheen de informatie.

Tevens is het ook mogelijk te navigeren met behulp van de pijltjestoetsen. Met behulp van de pijltoets omhoog en omlaag kun je navigeren doorheen de verschillende aandelen. Met behulp van de pijltoets naar links en rechts is het mogelijk om de tijd te wijzigen. Deze kan variëren van één dag, één week, één maand, drie maanden, zes maanden en één jaar.

Om met behulp van de pijltoetsen te navigeren dien je eerst te klikken op de widget of ervoor te zorgen dat de muisaanwijzer niet actief is in het Dashboard. Dit zou bijvoorbeeld kunnen in de vertaalwidget of het zoekveld in de appletips-widget.

Meer tips over Dashboard kun je hier terugvinden.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!