11 april 2015

18 April Klokhuisdag in Vinkenveen

De Stichting Klokhuis kennen we allemaal en het wordt tijd voor een, mogelijk hernieuwde, kennismaking! De bekende Appledagen zijn er al heel lang natuurlijk helemaal niet meer te vergelijken met drie en dertig jaar geleden. Het computerlandschap is sinds die tijd helemaal veranderd en Klokhuis dus ook. Maar het goede en tijdloze blijft: het elkaar als mens ontmoeten, het delen van kennis en interessante dingen ontdekken en wellicht dingen opsteken centraal.

Ook als je denkt dat je alles al weet: op 18 april in de Boei in Vinkeveen is er toch weer het nodige te beleven. Even een greep uit de onderwerpen: Passwordbeheer, ePubs, Keynote voor beginners, de iPad, Panoramafoto’s , Siri, een lesfilm maken met Youtube en Vimeo dan wel websites voor kleine bedrijven in elkaar zetten. En als u wandelaar bent en uw iPhone als GPS wilt gebruiken, wordt u nog bijgepraat over het weer onderweg ook.

Er is de hele dag helpdesk en de videogroep zit ook de hele tijd in een eigen ruimte om u met alles te helpen. Er is ook een vragenuur met een hoog entertainmentgehalte. Naast alle vormen van hulp en presentaties kunt u op onze beurs ook vaak de mooiste koopjes aantreffen. En voor wie de Appledag nog van eerder kent: het is er nog even relaxed en gezellig als altijd.

Zaterdag 18 april vanaf tien uur in de Boei in Vinkeveen. Toegang gratis, vraag zo nodig een dagpasje voor de presentaties. Alle verdere informatie: www.klokhuis.nl of klik op onze banner in de zijbalk!

Download ook de gratis Klokhuis app!


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App StoreReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!