14 december 2019

Mega korting op de 2020 Mac Bundel met o.a. Parallels Desktop 15, Aurora HDR en iMazing

13 populaire Mac Apps voor slechts $48
3 min leestijd
Mega korting op de 2020 Mac Bundel met o.a. Parallels Desktop 15, Aurora HDR en iMazing
Apps
3 min leestijd

Om het jaar in stijl af te sluiten kun je jouw Mac voorzien van dertien populaire applicaties voor een zacht prijsje. StackSocial heeft namelijk tijdelijk de 2020 Mac Bundel [Limited Edition] in de aanbieding met onder meer Parallels Desktop 15, Aurora HDR 2019 en iMazing.

De bundel bevat dertien productieve macOS applicaties die een gezamenlijke waarde hebben van $1268, een hoop geld en daarom is de korting van meer dan 95% mooi meegenomen. Tijdelijk betaal je maar $59,99 voor alle 13 apps samen. Dankzij een extra kortingscode betaal je dit weekend slechts $48 voor de gehele bundel, een koopje wat zeker het checken waard is.

Overzicht 2020 Mac Bundel [Limited Edition]

Zoals al eerder gezegd bevat deze bundel dertien populaire apps voor de Mac, het zijn zeker geen flauwe apps te noemen, want met namen zoals Parallels Desktop en PDF Expert gooit StackSocial dit maal hoge ogen. Hieronder een overzicht van alle apps die je krijgt wanneer je de bundel aanschaft.

  1. Parallels Desktop 15: Draai virtueel Windows op je Mac of gebruik Windows-only apps direct in de macOS omgeving [lees onze review]
  2. PDF Expert: Haal meer uit je pdf-bestanden dankzij deze veelzijdige app
  3. iMazing: Pluis je iPhone en iPad-reservekopieën helemaal uit en bewaar belangrijke chatgesprekken uit WhatsApp [lees onze review]
  4. Aurora HDR 2019: Eén van de beste foto-apps voor Mac met de beste HDR Software van dit moment [lees onze review]
  5. XMind 8 Pro: Werk al je hersenspinsels uit in deze mindmapping-app
  6. Banktivity 7: Krijg inzicht in je financiële uitgaven en inkomsten
  7. NetSpot Pro: Analyseer je draadloze netwerk en optimaliseer je wifi-verbinding
  8. Windscribe VPN Pro: 2 jaar lang toegang tot het VPN-netwerk om privé te surfen en je privacy te beschermen
  9. Live Home 3D Pro for Mac: Laat je creativiteit de vrijloop een maak een huis in 3D
  10. TextExpander: Maak handige shortcuts voor tekst, websites en regels om nog sneller te typen en taken uit te voeren
  11. Disk Drill PRO: Maak een volledige kopie van je documenten en harde schijf en verlies nooit meer data [lees onze review]
  12. RapidWeaver 8: Handige app om je eigen website te bouwen
  13. DeltaWalker Pro: De app om meerdere bestanden naast elkaar te bekijken en te bewerken

Overzicht van alle apps in de 2020 Mac Bundel + extra informatie

Video overzicht van alle apps

Extra korting op de 2020 Mac Bundel

De 2020 Mac Bundel bevat de recentste versie bovenstaande applicaties die een gezamenlijke waarde hebben van $1268, maar nu tijdelijk te koop zijn voor een totaal prijs van $59,99. Dankzij de kortingscode 'MACSAVE20' betaal je dit weekend slechts $48 voor de gehele bundel. Klik hier om de Mac Bundel aan te schaffen of voor meer informatie.

Goed om te weten, bij aanschaf van deze bundel ontvang je alleen updates voor de huidige versie of voor een bepaalde periode, toekomstige nieuwe versies zijn niet inbegrepen tenzij anders aangegeven. klik voor alle voorwaarden op 'Specs' bij iedere app informatie. Voorbeeld: Je krijgt een jaar toegang tot alle versies van Parallels Desktop, na een jaar dien je een abonnement te nemen op de app.

ook interessant
Setapp: 230+ Mac apps voor een vast maandbedrag [gratis uitproberen]
Setapp: 230+ Mac apps voor een vast maandbedrag [gratis uitproberen]

Setapp is een abonnementendienst voor macOS (OS X) software, voor een vast bedrag van €9,99 per maand krijg je toegang tot meer dan 230 apps.

Via de categorie 'Deals' vind je altijd de beste aanbiedingen op Apple producten en interessante gadgets voor Apple gebruikers. Daarnaast steun je appletips door te kopen via onze links, het kost je niets extra's en je zorgt ervoor dat onze website kan blijven bestaan (meer info).

info
Auteur Wesley Fabry
Bijgewerkt15/12/2019 08:21
Categorie Deals
Feedback Probleem melden
Delen 𝕏
  3 reacties

Reacties

  • sowieso vind ik heel veel “gratis?! of afgeprijsde?!” software ondoorzichtige financieel misleiding. vaak moet je alsnog allerlei onderdelen (bij) kopen, in apps aankopen, krijg je een watermerk of blijkt na een x tijd tot een jaar dat je wil je verder kunnen de pro versie nodig te hebben.

    ofwel gratis is maar zelden gratis en goedkoper is vaker en vaker een uitgeklede versie

    vr gr Alias

    het blijft oppassen en kijken of je de software echt wel leuk genoeg vind om het vaak abnormaal hoge bedrag wat tegenwoordig steeds vaker ook nog een abonnement blijkt te zijn er voor neer te tellen.

    Beantwoorden
  • Dankjewel voor je reacties, je krijgt inderdaad een jaar toegang tot alle versies van Parallels Desktop, na een jaar dien je een abonnement te nemen op de app. Het was dus een fout voorbeeld van mij.

    Beantwoorden
  • Ik had de bundel al voorbij zien komen. Bij Parallels staat “ Subscription length: 1 year”. Moet ik na een jaar opnieuw betalen of blijft de versie (zoals hierboven beschreven) gewoon werken?

    Beantwoorden

Laat een reactie achter



Download gratis de appletips app
voor iPhone en iPad in de App Store