8 april 2017

iMazing: Maak van je iPhone of iPad een USB Stick

Misschien kan je het je nog wel herinneren dat het vroeger mogelijk was om bestanden op je iPod te plaatsen via je Mac of PC. Met andere woorden je kon er een soort van USB stick van maken. Handig om bestanden over te zetten naar een andere Mac of PC.

Natuurlijk kan je tegenwoordig gebruikmaken van iCloud om documenten en bestanden te delen en op te slaan. Heb je echter geen extra opslag aangeschaft dan is de iCloud opslagruimte beperkt tot 5GB.

Wist je dat het ook mogelijk is om je de iPhone of iPad te gebruiken als externe opslag (USB Stick) voor documenten en bestanden? Hiervoor heb je wel een extra applicatie nodig op een Mac of PC. iMazing is een applicatie die voorzien is van deze bijzondere functie.

Direct toegang tot foto's, apps en muziek

iMazing is een speciale applicatie die je via de USB kabel toegang geeft tot je iPhone. Je krijgt eenvoudig toegang tot je muziek, apps en foto's zonder tussenkomst van iTunes of iCloud.

Daarnaast geeft de applicatie je extra informatie over je iDevice en de interne componenten zoals hardware en batterij.

imazing

Bestanden lokaal opslaan met iMazing

Wil je bestanden opslaan op je iPhone of iPad dan kun je gebruikmaken van de 'File System'-functie. Door deze optie te selecteren opent er een soort van Finder venster waarin je bestanden kunt slepen, deze worden dan op je iDevice opgeslagen. De map die je hiervoor kunt gebruiken is de map 'Documents'.

Daarnaast geeft de 'File System'-functie je ook direct toegang tot de map met Apps, Logs en Media.

imazing

iMazing downloaden

iMazing geeft je direct toegang tot je iPhone of iPad en voorziet in een groot aantal extra functies zoals bijvoorbeeld het maken van reservekopieën, het beheren van geïnstalleerde apps, archiveren van iMessage berichten en nog veel meer.

De iMazing applicatie voor macOS of Windows kun je twee weken gratis uitproberen, hierna zul je een licentie moeten aanschaffen voor $39,95.

Download iMazingReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!